Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 – χειμώνας 2019

Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 - χειμώνας 2019
Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 - χειμώνας 2019
Ο γαλλικός μπερές γίνεται πιο μεγάλος και φαρδύς και μάλιστα από μάλλινα, ζεστά υφάσματα
Το καπέλο του μπέιζμπολ και η τραγιάσκα φοριούνται με όλα και προτιμήστε τα σε μαύρο χρώμα!
Εντυπωσιακά γάντια τόσο στα χρώματα όσο και στο στιλ είναι πολύ της μόδας! Versace // Jeremy Scott // Dolce&Gabbana +6
Προβολή Φωτογραφιών
Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 - χειμώνας 2019

Τα κοσμήματα, τα καπέλα, οι ζώνες, τα γάντια που θα φορεθούν τον φετινό χειμώνα συμπληρώσουν εντυπωσιακά τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Τεράστια γαλλικά μπερέ, καπέλα του μπέιζμπολ και τραγιάσκες, δερμάτινα γάντια μακριά και σε ζωηρά χρώματα, τεράστια κοσμήματα –σκουλαρίκια, βραχιόλια και αλυσίδες- , και πολύ φαρδιές ζώνες είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Ήρθε η ώρα να δούμε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ  για τη φετινή σεζόν!

Τεράστια μπερέ

Το γαλλικό μπερέ είναι ένα από τα πιο κομψά  καπέλα , αλλά το φετινό  φθινόπωρο το μέγεθος του έχει αλλάξει σημαντικά… προς το μεγαλύτερο! Οι διαστάσεις του μπερέ είναι εντυπωσιακές και τα υφάσματα από τα οποία κατασκευάζεται είναι επίσης ξεχωριστά.

Οι σχεδιαστές τα δημιούργησαν άνετα και ζεστά, γι ‘αυτό έχουν επιλέξει χοντρά υφάσματα, μάλλινα, ακόμη και γούνινα αλλά και με συνδυασμούς υφών.

Καπέλα του μπέιζμπολ και τραγιάσκες

Για τη χειμερινή περίοδο τα καπέλα-τραγιάσκες αλλά και τα καπέλα του μπέιζομπολ αποκτούν πιο σκούρες αποχρώσεις με το μαύρο να κυριαρχεί και  συνδυάζονται με… οποιαδήποτε ρούχο.

Δερμάτινα γάντια

Ίσως μια από τις πιο εκλεπτυσμένες τάσεις της εποχής αυτής είναι τα γάντια σε όλα τα μήκη, αν και τα μακριά φαίνεται να παίρνουν την πρωτιά και μάλιστα από δέρμα και σε πολλά και δυνατά χρώματα.

Αγαπημένα είναι τα γάντια σε κόκκινες αποχρώσεις, αλλά και τερακότα, σμαράγδι, μοβ, φούξια, κίτρινα, καθώς κι εκείνα με απομίμηση δέρματος φιδιού. Έτσι, θα πρέπει να φορέσουμε ¾ μανίκια για να δείξουμε όλη τη γοητεία των γαντιών μας!

Φαρδιά ζώνη

Η δερμάτινη ζώνη φτάνει στο μέγιστο πλάτος και με την επιθυμία να τονίσει τη μέση, μπορεί να φτάσει στο πάχος ενός μπούστου! Η επιλογή της σεζόν είναι οι δερμάτινες ζώνες με μεταλλικά στοιχεία και πολλαπλά δεσίματα – τις χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε μακριά φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια ή πάνω από το παλτό μας. Το σύνθημα μοιάζει να είναι «όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα!».

Τεράστια σκουλαρίκια

Αυτή η σεζόν… μοιάζει  δύσκολη για τα αυτιά μας! Τα σκουλαρίκια γίνονται πολύ μεγάλα κι αρκετά βαριά. Τα τεράστια σκουλαρίκια είναι κυρίαρχα στη φετινή μόδα, και με έμπνευση από τη δεκαετία του ‘60.

Δείτε Επίσης

Ογκώδη βραχιόλια

Οι καρποί των γυναικών στολίζονται με τεράστια μεταλλικά βραχιόλια όπως αλυσίδες, μυστηριώδη σύμβολα, ή απλά βραχιόλια σε πολλαπλά layers.

Μπορείτε να φορέσετε ένα ενιαίο μεγάλο βραχιόλι ή μπορείτε να επιλέξετε 3-5 βραχιόλια διαφορετικού πάχους. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τα μεταλλικά με διάφορα σύμβολα.

Μεγάλες αλυσίδες

Οι τάσεις στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2019 συνεχίζουν και με πραγματικά μεγάλες αλυσίδες. Είναι σαν να ξυπνούν αληθινό πάθος για τα τεράστια κοσμήματα, γενικότερα όπως ήδη είδαμε.

Φορέστε τεράστιες μεταλλικές αλυσίδες με μεταξωτά φορέματα, πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες, αλλά και στον καρπό σαν βραχιόλια. Ορισμένες είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες και μερικές φορές μοιάζουν ακόμη και με σύγχρονα έργα τέχνης!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.