WomanIdol - «Η Νεότητα στη μέση ηλικία» Open Lightbox

«Η Νεότητα στη μέση ηλικία»

Με αυτόν τον τίτλο, η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα που υπόσχεται γνώση, εμπειρία και πολλά υπέροχα δώρα σε όλους όσοι την παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για πρώτη φορά διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την Υγεία, την Ομορφιά, τη Διατροφή, την Ψυχολογία και το Σεξ ενώνουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.

Όλα αυτά θα συμβούν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, στην καρδιά της Αθήνας, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος και ο σκοπός είναι να μεταδώσουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μία δεύτερη νεότητα. Είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά!

Με το σκεπτικό ότι η ποιότητα ζωής είναι ανάγκη και η ενημέρωση δικαίωμα, οι ομιλητές της Ημερίδας θα αποκαλύψουν στο κοινό όλα τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.

Καθώς σημαντικές αλλαγές πραγματοποιούνται στο σώμα, στον οργανισμό και στον ψυχισμό ανδρών και γυναικών που διανύουν τη μέση ηλικία, επηρεάζοντας δραματικά την καθημερινότητά τους, η επιστήμη έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή μετάβαση και την ήπια προσαρμογή στα νέα δεδομένα αυτής της περιόδου της ζωής μας.

Τι περιλαμβάνει η Ημερίδα
Η Ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις εξελιγμένων και αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, και είναι έτσι διαμορφωμένη, ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Έναρξη: Προλογίζει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος ΚΕ.ΔΕ. Γεώργιος Πατούλης.

10:45-11:45: ΠΑΝΕΛ ΝΟ 1: ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

- «Αντιγήρανση προσώπου και ο ρόλος των καλλυντικών»:  Μαρία Καρδάση, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.
- «Οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης στην επιδερμίδα» Δρ. Μαρίτα Κοσμαδάκη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ, Α’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Α. Συγγρός».
- «Ήλιος και νεότητα» Αφροδίτη Μουμούρη, Msc Κλινικός Φαρμακοποιός, Διευθύντρια Τμήματος Εκπαίδευσης Pierre Fabre Hellas
- «Αντιγήρανση μαλλιών, παράγοντες απώλειας μαλλιών, θεραπείες ενδυνάμωσης, ανάγκες κατά την εμμηνόπαυση» Παναγιώτα Ρήγα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος.

11:45-12:15 ΠΑΝΕΛ ΝΟ 2: ΘΕΜΑ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
- «Aισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο» Μάρκος Χατζηπιέρας, Πλαστικός Χειρουργός.
- «Αισθητικές επεμβάσεις στο σώμα, Πρωτοποριακή μέθοδος λιποαναρρόφησης 4D Vaser High Definition» Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, Athens-Beverly Hills Medical Group και και ABH Preventing & Antiaging Clinic.

12:30-12:45: ΟΜΙΛΙΑ
«Πώς επηρεάζει η χρήση των καλλυντικών την ψυχολογία μας» Αγνή Μαριακάκη, Οργανισμική ψυχολόγος &κοινωνική ερευνήτρια, Μ.Α. University of Lancaster, Paul Ekman Emotional Intelligence Academy, UK, Certified NLP Trainer.

13:15-14:15: ΠΑΝΕΛ ΝΟ 3: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

- «Η ευνοϊκή επίδραση της απώλειας βάρους στην υγεία» Ευθύμιος Καπάνταης, ΜD, Eιδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής τμήματος Διαβήτη-Παχυσαρκίας-Μεταβολισμού Νοσοκομείου Metropolitan & Ορθοβιοτικής Κλινικής, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.
- «Η σημασία της άσκησης και της διατροφής στη μέση ηλικία - Αντιγηραντική διατροφή» Θεοδώρα Καλογεράκου, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΜSc.
- «Τα συμπληρώματα διατροφής και πώς συμβάλλουν στην καλή υγεία και ισορροπία του οργανισμού. Ποια είναι αναγκαία στο πέρασμα του χρόνου» Ελένη Αθανασοπούλου, CEO Douni Health Products
- «Διατροφή και τροφές που σχετίζονται με την ψυχική υγεία και την λειτουργία του εγκεφάλου» Μαρία Καρδάση, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

14:30-14:45: ΟΜΙΛΙΑ
«Εντερικό μικροβίωμα και η επιρροή του στην κυτταρική γήρανση» Dr. Ηλίας Παπαποστόλου, Ορθομοριακός Διατροφολόγος – Εργοφυσιολόγος, Υπεύθυνος για τα προγράμματα Age Management Προληπτικής Ιατρικής και Κλινικής Αντιγήρανσης του ΑΒΗ Preventing & Antiaging Clinic

15:15-16:00: ΠΑΝΕΛ ΝΟ 4: ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
- «Ορμονική πτώση, εντροπία και γήρανση. Τι πρέπει να γνωρίζετε» Ανδριάννα Τσιμπονερίου, Ενδοκρινολόγος, Διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη «Μητέρα».
- «Ορμονική αποκατάσταση γυναικών» Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Metropolitan & Επιστημονικός Διευθυντής Ορθοβιοτικής.
- «Ορμονική αποκατάσταση ανδρών» Γιώργος Τουλιάτος, Βιοπαθολόγος.

16:15-16:30: ΟΜΙΛΙΑ
«Συναισθηματική ευεξία και βελονισμός» Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, Γενική Ιατρός MD, MSc Βελονισμού, Med. Psych, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εταιρίας Ιατρών Βελονισμού (ΙCMART) & Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG).

17:00-17:45: ΠΑΝΕΛ ΝΟ 5: ΘΕΜΑ: ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ
- «Σεξουαλικές δυσλειτουργίες και θεραπείες νεότητας κόλπου μετά την εμμηνόπαυση» Sabin Wunschman, Γυναικολόγος.
- «Aνδρική επανεκκίνηση» Δημήτριος Μπορούσας, χειρουργός ουρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία.
- «Ψυχολογία και σεξ στην ώριμη ηλικία του άνδρα και της γυναίκας» Βαγγέλης Βερτόπουλος, Ψυχοθεραπευτής/Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχολογίας & Ψυχολογίας του Performance.

«Δόσεις ενέργειας» σε κάθε διάλειμμα από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, Wellness Coach.

Παρουσίαση-Συντονισμός: Κατερίνα Παπακωστοπούλου, δημοσιογράφος, συντάκτρια υγείας

Διοργάνωση: Άννα Μαρία Παπίρη, δημοσιογράφος, συγγραφέας

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ilovemylife.gr

 

 Σχετικά άρθρα

«Το καλοκαίρι που φτιάξαμε τον κόσμο»

«Το καλοκαίρι που φτιάξαμε τον κόσμο»

Summer Camp 2018 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με 5 εβδομαδιαίους ...

Lights, Camera, Action: Μία έρευνα για τους Ευρωπαίους σινεφίλ!

Lights, Camera, Action: Μία έρευνα για τους Ευρωπαίους σινεφίλ!

Οι λάτρεις του κινηματογράφου ψηφίζουν την κορυφαία εναρκτήρια ...

Ένα σπουδαίο ιατρικό συνέδριο στην Αθήνα

Ένα σπουδαίο ιατρικό συνέδριο στην Αθήνα

Το 8ο Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειρουργικής της ...

«Μαζί για το Παιδί» στο No Finish Line της Αθήνας

«Μαζί για το Παιδί» στο No Finish Line της Αθήνας

Με σλόγκαν «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» διενεργείται ο ...

Ηealthy is the new sexy!

Ηealthy is the new sexy!

Μία μοναδική γιορτή για την ευεξία και τον υγιεινό αλλά και ...

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στο Μουσείο…

Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στο Μουσείο…

Αν είστε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, σας ...

Οι 10 πιο ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Οι 10 πιο ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Ο κινηματογράφος μας έχει χαρίσει απίστευτα ερωτικές στιγμές ...Δημοφιλή Θέματα

Annabel’s: Το comeback ενός θρυλικού λονδρέζικου κλαμπ!

Κλαμπ και εστιατόρια που ξεχειλίζουν από πολυτέλεια. Και τις πιο διάσημες… τουαλέτες. Δείτε και θα καταλάβετε γιατί!

Αυτόπτης μάρτυρας περισσότερα...

Στρες: Μήπως έχει «καταλάβει» τον εγκέφαλό μας;

Απλές συμβουλές για να καθαρίσουμε το τοπίο των αρνητικών σκέψεων και να σταματήσουμε να ανησυχούμε με το παραμικρό.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν περισσότερα...

Λαμπερό βλέμμα χωρίς βλεφαροπλαστική!

Πώς θα αποκτήσουμε πιο λαμπερό και αψεγάδιαστο βλέμμα; Όλα τα μυστικά, εδώ!

Όμορφες ιστορίες περισσότερα...

Γιατί πρέπει να φοράμε αντηλιακό μαλιών

Ας δούμε τι λένε οι ειδικοί για τα οφέλη των αντηλιακών προϊόντων μαλλιών και ας πράξουμε τα δέοντα.

Hair & Make Up περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas