WomanIdol - Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει! Open Lightbox

Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει!

Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει!

Ακόμη κι αν δεν είμαστε οπαδοί των ωροσκοπίων ή δεν προσπαθούμε να γίνουμε ειδικοί… της αστρολογίας, σίγουρα δεν έχουμε παραλείψει να διαβάσουμε τόσα χρόνια στα αγαπημένα μας περιοδικά και τώρα στο διαδίκτυο τι λένε για τα ζώδια: από το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους μέχρι ποια αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι… Αλλά μήπως υπάρχουν και άλλες… λεπτομέρειες που μας έχουν διαφύγει; Ας αποκαλύψουμε κάποιες ασυνήθιστες ιδιότητες για κάθε ζώδιο που θα μπορούσε να εκπλήξει ακόμη και τον πιο έμπειρο αστρολόγο!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Δεν φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα
Δεν υπάρχει Κριός χωρίς αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και πάθος για τα πιστεύω του. Και σε αντίθεση με άλλα δυναμικά ζώδια, δεν θα διστάσει να βγει μπροστά και να πάρει πρωτοβουλίες για να διεκδικήσει ή να θέσει τα ζητήματα. Θα είναι αυτός που θα κολλήσει το στόμα του στο δικό μας για να μας φιλήσει. Θα είναι εκείνος που σε μια φιλική παρέα δεν θα διστάσει να φέρει ένα πρόβλημα συμπεριφοράς στην επιφάνεια χωρίς να φοβηθεί αντιδράσεις. Ο Κριός είναι ευθύς!

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Η γλώσσα της αγάπης είναι η φυσική επαφή
Μπορεί να νομίζαμε ότι είναι μόνο πρακτικοί, υπεύθυνοι και υπομονετικοί αλλά το ξέρατε ότι είναι κι εκείνοι που θα έδιναν τα πάντα για μια αγκαλιά; Το χάδι ή το φιλί μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα για έναν Ταύρο από οποιοδήποτε άλλον. Αυτός είναι και ο «ταυρίσιος τρόπος» για να επικοινωνούν την αγάπη και την τρυφερότητά τους και αντίστοιχα περιμένουν την ίδια ανταπόκριση. Για να το πούμε πιο απλά: είναι το ζώδιο που πεθαίνει για να του κρατάς το χέρι όταν είσαι ερωτευμένη μαζί του.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Από τη φύση του καλός σε όλα
Ίσως είναι μια συνεχής αναζήτηση, περιέργεια και θέληση για προσωπική ανάπτυξη. Πάντως ένας Δίδυμος θα πετύχει με ό,τι καταπιαστεί. Έχει σχεδόν φυσικό χάρισμα να κατανοεί νέες τάσεις και να μαθαίνει πιο γρήγορα από άλλους. Είναι ο άνθρωπος που αν μελετήσει ένα βράδυ, την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχθεί ειδικός!

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η θάλασσα είναι η θεραπεία τους
Πιστός, συναισθηματικός κατανοεί όλους όσοι είναι γύρω του. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ένας Καρκίνος γίνεται καλύτερος, αν βρεθεί κοντά στη θάλασσα. Το θαλασσινό νερό λειτουργεί σαν η προσωπική του θεραπεία, τον αναζωογονεί και του δίνει δύναμη, ειδικά, αν περνά μία κουραστική περίοδο. Οπότε, αν έχετε έναν σύντροφο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, ξέρετε γιατί προτιμά να βρίσκεται σε μία… παραλία!

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η σκηνή είναι η ζωή του
Χαρούμενος, χαρισματικός και απόλυτα δημιουργικός. Ένα λιοντάρι απλά… λατρεύει της τέχνης της υποκριτικής. Ουσιαστικά όλοι οι υπόλοιποι επενδύουμε σε αυτό τους το χάρισμα: Ο Λέων είναι αυτός που θα πάρει την κιθάρα και θα μας τραγουδήσει σε μια παρέα ή εκείνος που θα κάνει παρουσίαση σε πελάτη απροετοίμαστος και θα κλέψει την παράσταση. Το να βρίσκεται στο επίκεντρο είναι η δεύτερη φύση του και η το γεγονός ότι τα καταφέρνει καλά, αδιαμφισβήτητο.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο πιο καλός ο μαθητής
Ένα πρακτικό πνεύμα και τόσο δουλευταράς που αγγίζει τα όρια της τελειομανίας. Από αυτό το άστρο είναι φτιαγμένοι και οι εξαιρετικοί μαθητές! Ο Παρθένος αγαπά βαθιά τη γνώση. Είναι εκείνος που θα κρατήσει τις καλύτερες σημειώσεις, θα κάνει καταπληκτική έρευνα και θα διαπρέψει σε οποιοδήποτε πεδίο γνώσης επιλέξει.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Με το χάρισμα να ακούει
Οι Ζυγοί δεν είναι απλά εξαιρετικά κοινωνικοί, διαθέτοντας μάλιστα ένα πολύ ανοιχτό μυαλό αλλά κυρίως έχουν το σπάνιο χάρισμα να ακούν τους άλλους, να κατανοούν απόλυτα τι τους λένε και να συγκρατούν κάθε λέξη. Ένας Ζυγός σίγουρα είναι ο καλύτερος για να του θέσουμε ένα προσωπικό πρόβλημά μας, γνωρίζοντας ότι σίγουρα θα μας ακούσει προσεκτικά.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Με υψηλής ποιότητας αίσθηση χιούμορ
Ξέρουμε τόσα πράγματα για τη γενναιότητα και την ευθύτητά του, αλλά πιθανόν δεν γνωρίζαμε ότι ένας Σκορπιός μπορεί να μας κάνει να γελάμε. Βέβαια, η αίσθηση του χιούμορ του, βρίσκεται πιο κοντά στη βρετανική αντίληψη του σαρκασμού, και τα αστεία του έχουν μοναδικό πνεύμα και λεπτές αποχρώσεις. Ο συγκεκριμένος τύπος στις καλές του μπορεί να δώσει μια έξτρα πινελιά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και να διακωμωδήσει έξυπνα τον κόσμο δίπλα μας.
 

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ιδανικός συνταξιδιώτης
Οι Τοξότες είναι γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για ζωή. Αυτό γενικά το ξέρουμε, αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι και οι καλύτεροι σύντροφοι στα ταξίδια; Ανοιχτόμυαλος και με δηλωμένη διάθεση για περιπέτεια, ο Τοξότης είναι πάντοτε έτοιμος να ανακαλύψει νέα μέρη. Γι’ αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ξαφνικό ταξίδι, στο οποίο εγγυημένα θα σας συντροφέψει με τον καλύτερο, απολαυστικότερο και υπέροχο τρόπο.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Κρατάει τα μυστικά μας
Διαθέτει τόσο μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας και αυτοπειθαρχίας που γίνεται εξαιρετικός φύλακας των πιο απόκρυφων μυστικών. Σε έναν Αιγόκερω ούτε καν περνά από το μυαλό του να αποκαλύψει κάτι που δεν πρέπει ή οτιδήποτε του έχει εμπιστευθεί κάποιος. Αν αναζητάτε έναν… τάφο για να μιλήσετε, ξέρετε ότι μόνο έναν Αιγόκερω μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Τέλειος στις συμβουλές
Ο Υδροχόος είναι διάσημος για την εντιμότητά του, το ελεύθερο πνεύμα του και τη χρυσή καρδιά του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι τυχαίο ότι είναι αυτός που θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές σε φίλους και μέλη της οικογένειάς του. Διαθέτει μια γνήσια ικανότητα να εκφράζει την αλήθεια (ακόμη κι αν είναι πικρή…),  και αυτό τον κάνει πολύτιμο σύμβουλο. Οπότε, κάθε φορά που θέλετε μία τίμια άποψη, αναζητήστε τον Υδροχόο του φιλικού σας κύκλου.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Δίνει ένα χεράκι βοήθειας
Μπορεί να είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς είναι συμπονετικός και ευγενής αλλά αυτό που είναι μοναδικό σε αυτόν είναι η προθυμία του και η ουσιαστική ανταπόκρισή του σε ένα κάλεσμα βοήθειας. Αυτό τον κάνει περιζήτητο φίλο – γιατί ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για να βοηθήσει από κάτι απλό, όπως να μας πάει με το αυτοκίνητο σε μία δουλειά, να βάλει ένα χεράκι σε μία μετακόμιση, ή σε ένα business plan που πρέπει να παραδοθεί μέχρι την επόμενη ημέρα.
 

 Σχετικά άρθρα

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Αντί να ασχολείστε με τα «άλυτα» προβλήματα, στα οποία δεν έχουμε ...

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Τι θα ντυθούμε τις Απόκριες; Εμπνευσθείτε από τα χαρακτηριστικά ...

Ας ξεκινήσουμε τη μέρα μας με καλή διάθεση!

Ας ξεκινήσουμε τη μέρα μας με καλή διάθεση!

Συγκεκριμένες ενέργειες και σκέψεις κάθε πρωί μας γεμίζουν ...

Τι είναι η σωματική ψυχοθεραπεία;

Τι είναι η σωματική ψυχοθεραπεία;

Τι σημαίνει, ποια προβλήματα αντιμετωπίζει και πώς λειτουργεί; ...

Common Sex Dreams! Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρά μας;

Common Sex Dreams! Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρά μας;

Ευτυχώς που είδαμε στον ύπνο μας να κάνουμε σεξ γιατί με αυτό τον ...

Ζώδια: Οι σκληρές συμβουλές που πρέπει να ακούσετε για το 2018!

Ζώδια: Οι σκληρές συμβουλές που πρέπει να ακούσετε για το 2018!

Τσεκάρετε τις καλύτερες συμβουλές και τις σκληρές αλήθειες που ...

Οι παλιές φιλίες μας διατηρούν... νέους!

Οι παλιές φιλίες μας διατηρούν... νέους!

Μία ένα έρευνα διαπιστώνει ότι οι παλιές και σταθερές φιλίες ...Δημοφιλή Θέματα

Οι 10 πιο ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Ο κινηματογράφος μας έχει χαρίσει απίστευτα ερωτικές στιγμές που πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε κι εμείς. Ποιές είναι οι πιο σέξι σκηνές;

Urban life περισσότερα...

Πολύχρωμα κοσμήματα: Η απόλυτη τάση του 2018

Τα κοσμήματα ακολουθούν τις επιταγές της μόδας; Μία νέα τάση έρχεται να δώσει φρέσκια πνοή στα πιο πολύτιμα αξεσουάρ μας…

Trendspotting περισσότερα...

Πώς να κάνετε ένα «άψογα λάθος» smoky eye, σύμφωνα με τον Tom Ford!

Η ιδέα είναι ένα μαύρο, μουντό και ταυτόχρονα λαμπερό, γυαλιστερό μακιγιάζ για τα μάτια.

Hair & Make Up περισσότερα...

Η αληθινή ιστορία πίσω από το φόρεμα στο πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα

Ποιες ήταν οι πηγές έμπνευσης για τη σχεδιάστρια αλλά και την εικαστικό που δημιούργησαν το επίσημο πορτρέτο της πρώην Πρώτης Κυρίας

News etc. περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas