WomanIdol - Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο; Open Lightbox

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Η ατζέντα της νέας αστρολογικής χρονιάς έχει διαφορετικές προτεραιότητες για κάθε ζώδιο. Σε άλλους κυριαρχεί η επαγγελματική ενεργοποίηση και σε άλλους η επιστροφή στο σπίτι και η χαλάρωση.  Ποιος δεν θέλει να ρίξει μια κρυφή ματιά στο τι μας επιφυλάσσει το 2018 και πού πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας;

Νέοι ρόλοι, αναθέσεις και πλάνα για όλους! Ο αστρολογικός χάρτης κάθε ζωδίου κουβαλάει το στίγμα καινούριων αποφάσεων που ευνοούνται και στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν. Ποιοι θα επικεντρωθούν στην κοινωνική τους εξέλιξη και ποιοι θα αφιερωθούν σε μια νέα θέση εργασίας;

ΚριόςΚριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Επιτέλους ένα νέο πλάνο ευεξίας θα σχεδιαστεί, στο οποίο θα υπάρξει ουσιαστική δέσμευση. Οι Κριοί θα βάλουν σε προτεραιότητα είτε ένα πρόγραμμα διατροφής με καινούριες ιδέες σε γεύματα και τροφές ή την έναρξη ενός νέου τρόπου άσκησης, στο οποίο θα μείνουν πιστοί τους πρώτους μήνες του έτους – χρονικό διάστημα ικανό για να μετατρέψει την αρχική εμπειρία σε συνήθεια ζωής.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εδώ ο επανασχεδιασμός αφορά τους επαγγελματικούς στόχους. Καθώς το περιβάλλον είναι ρευστό και χαρακτηρίζεται από δυναμικότητα και αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις ακολουθώντας την τάση της εποχής. Οι Ταύροι καλό είναι να νιώσουν ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουν καταφέρει μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με οδηγό το ένστικτό τους να επιλέξουν ακόμα και μια νέα θέση εργασίας ή και διαφορετικό τομέα επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι μεγάλες αλλαγές ευνοούνται και αν επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες θα βγουν κερδισμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η ανανέωση της καινούριας χρονιάς μεταφράζεται σε εσωτερική ανάγκη για αναγέννηση. Όλη η πληροφορία και η καθοδήγηση για το πώς θα το πετύχουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου υπάρχει αλλά φαίνεται να λείπει το κίνητρο. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην έννοια της αυτοβελτίωσης και της προόδου βάζοντας συγκεκριμένους στόχους που αφορούν το τι και ποιοι θέλουν να γίνουν. Αρκούν ακόμα και μικρά βήματα προς την εξέλιξη αυτή, ενώ φίλοι Λέοντες, Τοξότες και Κριοί που διαθέτουν πάθος και ενθουσιασμό αποδεικνύονται υποστηρικτικοί σε αυτή τη φάση.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η εποχή είναι κατάλληλη για ανοίγματα στο παραμελημένο μέσα στο 2017 δίκτυο φίλων και συγγενών. Μετά από μια περίοδο που οι Καρκίνοι στράφηκαν στον εαυτό τους προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, ήρθε η ώρα της επανασύνδεσης με άλλους ανθρώπους που χρειάζονται την επαφή μαζί τους. Βραδιές με φίλους, απρόσμενες επισκέψεις ή και μετακινήσεις προκειμένου να συναντήσουν ένα αγαπημένο φίλο που ζει μακριά θα συμπληρώσουν το παζλ της ευτυχίας.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Όλη η ενέργεια που χρειάζονται οι Λέοντες για να προχωρήσουν στη ζωή τους θα προκύψει από ένα συνδυασμό σπιτικής ζωής, οικογενειακής ευτυχίας, κοινωνικών εκδηλώσεων και διασκέδασης. Ως απόλυτες οικοδέσποινες μπορούν να συνεχίσουν να οργανώνουν πάρτι και προσκλήσεις για διασκέδαση χωρίς να σταματούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να διατηρούν υψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς τους ακόμα και στο εργασιακό πεδίο που παραμένει υψηλών απαιτήσεων.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Καινούρια αρχή στον επαγγελματικό στίβο που μεταφράζεται σε αλλαγές στον τρόπο που θα δουλεύουν από δω και πέρα οι Παρθένοι. Λιγότερο φορτίο δουλειάς χάρη σε μια σειρά από έξυπνα εργαλεία που θα έχουν πρόσφατα ανακαλύψει παρασκηνιακά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα της εργασίας τους. Ο χρόνος και η ενέργεια που θα εξοικονομηθούν μπορούν να αξιοποιηθούν στην ολοκλήρωση σχεδίων που χρόνιζαν στην ατζέντα με τις υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν μέσα στην καινούρια χρονιά ένας παλιός φίλος να εμφανιστεί μεταφέροντας την ιδέα μιας καινούριας επαγγελματικής ευκαιρίας.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μετά από μια χρονιά που έτρεχαν όλα τα σχέδια και εκατοντάδες πράγματα έπρεπε να υλοποιηθούν από τους Ζυγούς και να ολοκληρωθούν, έρχεται η περίοδος της ανάπαυσης. Ένα βήμα πίσω, ανασυγκρότηση δυνάμεων, χαλάρωση και πολύ σύντομα το ένστικτό τους θα τους οδηγήσει ξανά στην επόμενη επιτυχία.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Με τον πλανήτη Δία να κινείται δυναμικά, δώρα, μυστήριο και τύχη – τρία εξαιρετικά προνόμια – θα απλωθούν στις ζωές των Σκορπιών. Επειδή όλα είναι πιθανά, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα χρειαστεί να επικεντρωθούν αυστηρά σε εκείνα που τους ενδιαφέρουν να στοχεύσουν ή να ονειρευτούν. Δύο με τρία πρότζεκτ, στα οποία θα δοθεί όλη η ενέργεια ή αντίστοιχα δυο με τρεις στόχοι που θα αποτελούν όραμα ζωής αρκούν για να αποτελέσουν ένα ρεαλιστικό πλάνο. Less is more είναι το σύνθημα της χρονιάς.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, οι Τοξότες θα πρέπει να ηρεμήσουν. Ταξίδεψαν αρκετά -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και όλες αυτές οι «διαδρομές» έχουν ρουφήξει ένα μεγάλο μέρος από την ενέργειά τους. Η ζεστασιά ενός σπιτιού τους περιμένει καθώς και η χαλάρωση της ουσιαστικής ξεκούρασης. Μέσα στη χρονιά θα υποχρεωθούν να παραδεχτούν στον ίδιο τον εαυτό τους ότι χρειάζονται αυτό το διάλειμμα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Καθώς η ολοκλήρωση στόχων αποτελεί βασικό όραμα της ύπαρξής τους, οι Αιγόκεροι φαίνεται ότι βλέπουν κάποια σχέδιά τους να μην έχουν υλοποιηθεί. Σε αυτά θα αφιερώσουν την προσοχή τους προκειμένου να βελτιώσουν την επίδοσή τους. Η μετάβαση του πλανήτη Δία στον Σκορπιό θα βοηθήσει να δουν πιο καθαρά τι χρειάζεται για να ολοκληρώσουν ό,τι έχει μείνει στη μέση προσφέροντάς τους ικανοποίηση.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ώρα για το καινούριο. Μόνο που στην περίπτωση των Υδροχόων, είναι οι μόνοι που επιθυμούν κάτι πραγματικά μεγάλο σε όραμα που θα αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητά τους. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βάλουν όρια στα όνειρά τους. Dream big! Αυτό θα είναι το μότο τους και αν αφεθούν στη μαγεία του, είναι πιθανό να ζήσουν τα όνειρά τους.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Φέτος θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία – αλλά και ευχάριστη έκπληξη - για τους Ιχθύς, όταν θα ανακαλύψουν ότι ο κοινωνικός τους κύκλος θα διευρύνεται επειδή πολλοί θα ανακαλύπτουν, θα εμπιστεύονται και το κυριότερο θα εκτιμούν τις «ψαρίσιες» συμβουλές τους. Είναι και οι μόνοι εξάλλου που πιστεύουν βαθιά στη μαγεία της στιγμής. Μία τέτοια σχέση που θα ξεκινήσει ως φιλία ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ισχυρό.Σχετικά άρθρα

Κλείστε τα μάτια και ονειροπολήστε! Κάνει καλό!

Κλείστε τα μάτια και ονειροπολήστε! Κάνει καλό!

Πώς οι άσκοπες σκέψεις και η ονειροπόληση μπορούν να ...

Ζώδια: Πώς δείχνουν γλυκά το ενδιαφέρον τους;

Ζώδια: Πώς δείχνουν γλυκά το ενδιαφέρον τους;

Τα 12 ζώδια και οι 12 διαφορετικοί τρόποι για να εκφράσει ο καθένας ...

Ποια πίτσα του αρέσει; Αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του!

Ποια πίτσα του αρέσει; Αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του!

Ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα και μία πίτσα μπορεί να σας πει ...

Εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Το ζώδιο σας τα λέει όλα!

Εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Το ζώδιο σας τα λέει όλα!

Εσωστρεφής, εξωστρεφής ή κάπου ανάμεσα; Μία ματιά στα ζώδια θα ...

Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή, σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή, σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Παρόλο που σίγουρα καθένας είναι μοναδικός, υπάρχουν στοιχεία ...

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Αντί να ασχολείστε με τα «άλυτα» προβλήματα, στα οποία δεν έχουμε ...

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Τι θα ντυθούμε τις Απόκριες; Εμπνευσθείτε από τα χαρακτηριστικά ...Δημοφιλή Θέματα

Καθαρή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους με τη δύναμη των φυτών!

Ποιο είναι το Νο1 φυτό που καθαρίζει τον αέρα σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ και 9 ακόμη φυτά-σύμμαχοι και πώς να τα φροντίσετε!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Πώς θα ντυθείτε για να τον ξετρελάνετε!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα αλλά και την ερωτική σας ζωή με τα κομμάτια που όλοι οι άνδρες -και ο δικός σας- βρίσκουν ακαταμάχητα!

Trendspotting περισσότερα...

Το απαλό δέρμα είναι απίστευτα σέξι!

Για να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω σας! Ακολουθήστε 7 χρυσούς κανόνες για επιδερμίδα σαν μετάξι…

Όμορφες ιστορίες περισσότερα...

Ο νο1 λόγος που οδηγεί στον χωρισμό και πώς να τον αποφύγετε

Ποια είναι η τοξική συνταγή που καταλήγει στην τελική ρήξη; Και όχι, δεν είναι απλά έστω κι ένας έντονος τσακωμός!

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas