WomanIdol - Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο; Open Lightbox

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Η ατζέντα της νέας αστρολογικής χρονιάς έχει διαφορετικές προτεραιότητες για κάθε ζώδιο. Σε άλλους κυριαρχεί η επαγγελματική ενεργοποίηση και σε άλλους η επιστροφή στο σπίτι και η χαλάρωση.  Ποιος δεν θέλει να ρίξει μια κρυφή ματιά στο τι μας επιφυλάσσει το 2018 και πού πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας;

Νέοι ρόλοι, αναθέσεις και πλάνα για όλους! Ο αστρολογικός χάρτης κάθε ζωδίου κουβαλάει το στίγμα καινούριων αποφάσεων που ευνοούνται και στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν. Ποιοι θα επικεντρωθούν στην κοινωνική τους εξέλιξη και ποιοι θα αφιερωθούν σε μια νέα θέση εργασίας;

ΚριόςΚριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Επιτέλους ένα νέο πλάνο ευεξίας θα σχεδιαστεί, στο οποίο θα υπάρξει ουσιαστική δέσμευση. Οι Κριοί θα βάλουν σε προτεραιότητα είτε ένα πρόγραμμα διατροφής με καινούριες ιδέες σε γεύματα και τροφές ή την έναρξη ενός νέου τρόπου άσκησης, στο οποίο θα μείνουν πιστοί τους πρώτους μήνες του έτους – χρονικό διάστημα ικανό για να μετατρέψει την αρχική εμπειρία σε συνήθεια ζωής.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εδώ ο επανασχεδιασμός αφορά τους επαγγελματικούς στόχους. Καθώς το περιβάλλον είναι ρευστό και χαρακτηρίζεται από δυναμικότητα και αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις ακολουθώντας την τάση της εποχής. Οι Ταύροι καλό είναι να νιώσουν ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουν καταφέρει μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με οδηγό το ένστικτό τους να επιλέξουν ακόμα και μια νέα θέση εργασίας ή και διαφορετικό τομέα επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι μεγάλες αλλαγές ευνοούνται και αν επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες θα βγουν κερδισμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η ανανέωση της καινούριας χρονιάς μεταφράζεται σε εσωτερική ανάγκη για αναγέννηση. Όλη η πληροφορία και η καθοδήγηση για το πώς θα το πετύχουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου υπάρχει αλλά φαίνεται να λείπει το κίνητρο. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην έννοια της αυτοβελτίωσης και της προόδου βάζοντας συγκεκριμένους στόχους που αφορούν το τι και ποιοι θέλουν να γίνουν. Αρκούν ακόμα και μικρά βήματα προς την εξέλιξη αυτή, ενώ φίλοι Λέοντες, Τοξότες και Κριοί που διαθέτουν πάθος και ενθουσιασμό αποδεικνύονται υποστηρικτικοί σε αυτή τη φάση.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η εποχή είναι κατάλληλη για ανοίγματα στο παραμελημένο μέσα στο 2017 δίκτυο φίλων και συγγενών. Μετά από μια περίοδο που οι Καρκίνοι στράφηκαν στον εαυτό τους προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, ήρθε η ώρα της επανασύνδεσης με άλλους ανθρώπους που χρειάζονται την επαφή μαζί τους. Βραδιές με φίλους, απρόσμενες επισκέψεις ή και μετακινήσεις προκειμένου να συναντήσουν ένα αγαπημένο φίλο που ζει μακριά θα συμπληρώσουν το παζλ της ευτυχίας.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Όλη η ενέργεια που χρειάζονται οι Λέοντες για να προχωρήσουν στη ζωή τους θα προκύψει από ένα συνδυασμό σπιτικής ζωής, οικογενειακής ευτυχίας, κοινωνικών εκδηλώσεων και διασκέδασης. Ως απόλυτες οικοδέσποινες μπορούν να συνεχίσουν να οργανώνουν πάρτι και προσκλήσεις για διασκέδαση χωρίς να σταματούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να διατηρούν υψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς τους ακόμα και στο εργασιακό πεδίο που παραμένει υψηλών απαιτήσεων.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Καινούρια αρχή στον επαγγελματικό στίβο που μεταφράζεται σε αλλαγές στον τρόπο που θα δουλεύουν από δω και πέρα οι Παρθένοι. Λιγότερο φορτίο δουλειάς χάρη σε μια σειρά από έξυπνα εργαλεία που θα έχουν πρόσφατα ανακαλύψει παρασκηνιακά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα της εργασίας τους. Ο χρόνος και η ενέργεια που θα εξοικονομηθούν μπορούν να αξιοποιηθούν στην ολοκλήρωση σχεδίων που χρόνιζαν στην ατζέντα με τις υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν μέσα στην καινούρια χρονιά ένας παλιός φίλος να εμφανιστεί μεταφέροντας την ιδέα μιας καινούριας επαγγελματικής ευκαιρίας.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μετά από μια χρονιά που έτρεχαν όλα τα σχέδια και εκατοντάδες πράγματα έπρεπε να υλοποιηθούν από τους Ζυγούς και να ολοκληρωθούν, έρχεται η περίοδος της ανάπαυσης. Ένα βήμα πίσω, ανασυγκρότηση δυνάμεων, χαλάρωση και πολύ σύντομα το ένστικτό τους θα τους οδηγήσει ξανά στην επόμενη επιτυχία.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Με τον πλανήτη Δία να κινείται δυναμικά, δώρα, μυστήριο και τύχη – τρία εξαιρετικά προνόμια – θα απλωθούν στις ζωές των Σκορπιών. Επειδή όλα είναι πιθανά, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα χρειαστεί να επικεντρωθούν αυστηρά σε εκείνα που τους ενδιαφέρουν να στοχεύσουν ή να ονειρευτούν. Δύο με τρία πρότζεκτ, στα οποία θα δοθεί όλη η ενέργεια ή αντίστοιχα δυο με τρεις στόχοι που θα αποτελούν όραμα ζωής αρκούν για να αποτελέσουν ένα ρεαλιστικό πλάνο. Less is more είναι το σύνθημα της χρονιάς.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, οι Τοξότες θα πρέπει να ηρεμήσουν. Ταξίδεψαν αρκετά -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και όλες αυτές οι «διαδρομές» έχουν ρουφήξει ένα μεγάλο μέρος από την ενέργειά τους. Η ζεστασιά ενός σπιτιού τους περιμένει καθώς και η χαλάρωση της ουσιαστικής ξεκούρασης. Μέσα στη χρονιά θα υποχρεωθούν να παραδεχτούν στον ίδιο τον εαυτό τους ότι χρειάζονται αυτό το διάλειμμα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Καθώς η ολοκλήρωση στόχων αποτελεί βασικό όραμα της ύπαρξής τους, οι Αιγόκεροι φαίνεται ότι βλέπουν κάποια σχέδιά τους να μην έχουν υλοποιηθεί. Σε αυτά θα αφιερώσουν την προσοχή τους προκειμένου να βελτιώσουν την επίδοσή τους. Η μετάβαση του πλανήτη Δία στον Σκορπιό θα βοηθήσει να δουν πιο καθαρά τι χρειάζεται για να ολοκληρώσουν ό,τι έχει μείνει στη μέση προσφέροντάς τους ικανοποίηση.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ώρα για το καινούριο. Μόνο που στην περίπτωση των Υδροχόων, είναι οι μόνοι που επιθυμούν κάτι πραγματικά μεγάλο σε όραμα που θα αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητά τους. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βάλουν όρια στα όνειρά τους. Dream big! Αυτό θα είναι το μότο τους και αν αφεθούν στη μαγεία του, είναι πιθανό να ζήσουν τα όνειρά τους.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Φέτος θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία – αλλά και ευχάριστη έκπληξη - για τους Ιχθύς, όταν θα ανακαλύψουν ότι ο κοινωνικός τους κύκλος θα διευρύνεται επειδή πολλοί θα ανακαλύπτουν, θα εμπιστεύονται και το κυριότερο θα εκτιμούν τις «ψαρίσιες» συμβουλές τους. Είναι και οι μόνοι εξάλλου που πιστεύουν βαθιά στη μαγεία της στιγμής. Μία τέτοια σχέση που θα ξεκινήσει ως φιλία ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ισχυρό.Σχετικά άρθρα

Νοιάζεστε υπερβολικά για τους άλλους; Πότε γίνεται πρόβλημα;

Νοιάζεστε υπερβολικά για τους άλλους; Πότε γίνεται πρόβλημα;

Ακόμη και προσφορά και η κατανόηση των άλλων χρειάζεται όρια, ...

Πώς αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τα συναισθήματα των ανθρώπων;

Πώς αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τα συναισθήματα των ανθρώπων;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε τα αισθήματα των άλλων δεν ...

Πώς κρατάτε την τσάντα σας; Τον λόγο έχει η ψυχολογία!

Πώς κρατάτε την τσάντα σας; Τον λόγο έχει η ψυχολογία!

Σύμφωνα με τους ειδικούς περί της γλώσσας του σώματος, δεν είναι ...

Το ψυχολογικό προφίλ της μόδας

Το ψυχολογικό προφίλ της μόδας

Ο τρόπος που ντυνόμαστε προδίδει τις συναισθηματικές διαταραχές ...

Εσείς πώς κοιμάστε; Η στάση του ύπνου σας αποκαλύπτει πολλά!

Εσείς πώς κοιμάστε; Η στάση του ύπνου σας αποκαλύπτει πολλά!

Ο τρόπος που κοιμάστε δεν είναι απλά μια στάση που σας βολεύει! ...

Οι 10 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα σαν φίλοι

Οι 10 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα σαν φίλοι

Αν αναρωτιέστε ποιοι συνδυασμοί κάνουν τους… καλούς φίλους, ...

Πώς να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας

Πώς να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας

Διαβάστε τους 5 λόγους που καλό είναι να καταφέρετε να κάνετε ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4109
      [title] => Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας
      [clicks] => 
      [short_descr] => Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!
      [caption3] => Pos_na_katharisete_to_esoteriko_tis_tsantas_sas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14249
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4110
      [title] => Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα
      [clicks] => 
      [short_descr] => Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;
      [caption3] => Xiro_bourtsisma_gia_beloudini_epidermida
      [caption2] => Peripoiisi
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14258
      [cattitle] => Περιποίηση
      [catid] => 028003
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4113
      [title] => Φιλέτο κοτόπουλο... πορτοκαλί!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Τρώμε σε μόλις 15 λεπτά; Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή! Όσοι το δοκιμάσουν, απλά θα το λατρέψουν!
      [caption3] => Fileto_kotopoulo_portokali
      [caption2] => Tou_kosmou_oi_geuseis
      [caption] => GASTRONOMIA
      [imgid] => 14260
      [cattitle] => Του κόσμου οι γεύσεις
      [catid] => 036003
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4115
      [title] => Tseklenis: Τα χρόνια της μόδας
      [clicks] => 
      [short_descr] => Σας προτείνουμε την ενδιαφέρουσα έκθεση για τον Έλληνα δημιουργό μόδας Γιάννη Τσεκλένη στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο. Μην τη χάσετε!
      [caption3] => Tseklenis_Ta_chronia_tis_modas
      [caption2] => News_etc
      [caption] => MODA
      [imgid] => 14262
      [cattitle] => News etc.
      [catid] => 034001
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας

Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα

Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;

Περιποίηση περισσότερα...

Φιλέτο κοτόπουλο... πορτοκαλί!

Τρώμε σε μόλις 15 λεπτά; Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή! Όσοι το δοκιμάσουν, απλά θα το λατρέψουν!

Του κόσμου οι γεύσεις περισσότερα...

Tseklenis: Τα χρόνια της μόδας

Σας προτείνουμε την ενδιαφέρουσα έκθεση για τον Έλληνα δημιουργό μόδας Γιάννη Τσεκλένη στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο. Μην τη χάσετε!

News etc. περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas