WomanIdol - Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο; Open Lightbox

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Τι φέρνει το 2018 στο κάθε ζώδιο;

Η ατζέντα της νέας αστρολογικής χρονιάς έχει διαφορετικές προτεραιότητες για κάθε ζώδιο. Σε άλλους κυριαρχεί η επαγγελματική ενεργοποίηση και σε άλλους η επιστροφή στο σπίτι και η χαλάρωση.  Ποιος δεν θέλει να ρίξει μια κρυφή ματιά στο τι μας επιφυλάσσει το 2018 και πού πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας;

Νέοι ρόλοι, αναθέσεις και πλάνα για όλους! Ο αστρολογικός χάρτης κάθε ζωδίου κουβαλάει το στίγμα καινούριων αποφάσεων που ευνοούνται και στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν. Ποιοι θα επικεντρωθούν στην κοινωνική τους εξέλιξη και ποιοι θα αφιερωθούν σε μια νέα θέση εργασίας;

ΚριόςΚριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Επιτέλους ένα νέο πλάνο ευεξίας θα σχεδιαστεί, στο οποίο θα υπάρξει ουσιαστική δέσμευση. Οι Κριοί θα βάλουν σε προτεραιότητα είτε ένα πρόγραμμα διατροφής με καινούριες ιδέες σε γεύματα και τροφές ή την έναρξη ενός νέου τρόπου άσκησης, στο οποίο θα μείνουν πιστοί τους πρώτους μήνες του έτους – χρονικό διάστημα ικανό για να μετατρέψει την αρχική εμπειρία σε συνήθεια ζωής.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εδώ ο επανασχεδιασμός αφορά τους επαγγελματικούς στόχους. Καθώς το περιβάλλον είναι ρευστό και χαρακτηρίζεται από δυναμικότητα και αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις ακολουθώντας την τάση της εποχής. Οι Ταύροι καλό είναι να νιώσουν ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουν καταφέρει μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με οδηγό το ένστικτό τους να επιλέξουν ακόμα και μια νέα θέση εργασίας ή και διαφορετικό τομέα επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι μεγάλες αλλαγές ευνοούνται και αν επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες θα βγουν κερδισμένοι.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η ανανέωση της καινούριας χρονιάς μεταφράζεται σε εσωτερική ανάγκη για αναγέννηση. Όλη η πληροφορία και η καθοδήγηση για το πώς θα το πετύχουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου υπάρχει αλλά φαίνεται να λείπει το κίνητρο. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην έννοια της αυτοβελτίωσης και της προόδου βάζοντας συγκεκριμένους στόχους που αφορούν το τι και ποιοι θέλουν να γίνουν. Αρκούν ακόμα και μικρά βήματα προς την εξέλιξη αυτή, ενώ φίλοι Λέοντες, Τοξότες και Κριοί που διαθέτουν πάθος και ενθουσιασμό αποδεικνύονται υποστηρικτικοί σε αυτή τη φάση.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Η εποχή είναι κατάλληλη για ανοίγματα στο παραμελημένο μέσα στο 2017 δίκτυο φίλων και συγγενών. Μετά από μια περίοδο που οι Καρκίνοι στράφηκαν στον εαυτό τους προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, ήρθε η ώρα της επανασύνδεσης με άλλους ανθρώπους που χρειάζονται την επαφή μαζί τους. Βραδιές με φίλους, απρόσμενες επισκέψεις ή και μετακινήσεις προκειμένου να συναντήσουν ένα αγαπημένο φίλο που ζει μακριά θα συμπληρώσουν το παζλ της ευτυχίας.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Όλη η ενέργεια που χρειάζονται οι Λέοντες για να προχωρήσουν στη ζωή τους θα προκύψει από ένα συνδυασμό σπιτικής ζωής, οικογενειακής ευτυχίας, κοινωνικών εκδηλώσεων και διασκέδασης. Ως απόλυτες οικοδέσποινες μπορούν να συνεχίσουν να οργανώνουν πάρτι και προσκλήσεις για διασκέδαση χωρίς να σταματούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να διατηρούν υψηλά τα επίπεδα της ενέργειάς τους ακόμα και στο εργασιακό πεδίο που παραμένει υψηλών απαιτήσεων.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Καινούρια αρχή στον επαγγελματικό στίβο που μεταφράζεται σε αλλαγές στον τρόπο που θα δουλεύουν από δω και πέρα οι Παρθένοι. Λιγότερο φορτίο δουλειάς χάρη σε μια σειρά από έξυπνα εργαλεία που θα έχουν πρόσφατα ανακαλύψει παρασκηνιακά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα της εργασίας τους. Ο χρόνος και η ενέργεια που θα εξοικονομηθούν μπορούν να αξιοποιηθούν στην ολοκλήρωση σχεδίων που χρόνιζαν στην ατζέντα με τις υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν μέσα στην καινούρια χρονιά ένας παλιός φίλος να εμφανιστεί μεταφέροντας την ιδέα μιας καινούριας επαγγελματικής ευκαιρίας.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μετά από μια χρονιά που έτρεχαν όλα τα σχέδια και εκατοντάδες πράγματα έπρεπε να υλοποιηθούν από τους Ζυγούς και να ολοκληρωθούν, έρχεται η περίοδος της ανάπαυσης. Ένα βήμα πίσω, ανασυγκρότηση δυνάμεων, χαλάρωση και πολύ σύντομα το ένστικτό τους θα τους οδηγήσει ξανά στην επόμενη επιτυχία.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Με τον πλανήτη Δία να κινείται δυναμικά, δώρα, μυστήριο και τύχη – τρία εξαιρετικά προνόμια – θα απλωθούν στις ζωές των Σκορπιών. Επειδή όλα είναι πιθανά, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα χρειαστεί να επικεντρωθούν αυστηρά σε εκείνα που τους ενδιαφέρουν να στοχεύσουν ή να ονειρευτούν. Δύο με τρία πρότζεκτ, στα οποία θα δοθεί όλη η ενέργεια ή αντίστοιχα δυο με τρεις στόχοι που θα αποτελούν όραμα ζωής αρκούν για να αποτελέσουν ένα ρεαλιστικό πλάνο. Less is more είναι το σύνθημα της χρονιάς.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, οι Τοξότες θα πρέπει να ηρεμήσουν. Ταξίδεψαν αρκετά -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και όλες αυτές οι «διαδρομές» έχουν ρουφήξει ένα μεγάλο μέρος από την ενέργειά τους. Η ζεστασιά ενός σπιτιού τους περιμένει καθώς και η χαλάρωση της ουσιαστικής ξεκούρασης. Μέσα στη χρονιά θα υποχρεωθούν να παραδεχτούν στον ίδιο τον εαυτό τους ότι χρειάζονται αυτό το διάλειμμα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Καθώς η ολοκλήρωση στόχων αποτελεί βασικό όραμα της ύπαρξής τους, οι Αιγόκεροι φαίνεται ότι βλέπουν κάποια σχέδιά τους να μην έχουν υλοποιηθεί. Σε αυτά θα αφιερώσουν την προσοχή τους προκειμένου να βελτιώσουν την επίδοσή τους. Η μετάβαση του πλανήτη Δία στον Σκορπιό θα βοηθήσει να δουν πιο καθαρά τι χρειάζεται για να ολοκληρώσουν ό,τι έχει μείνει στη μέση προσφέροντάς τους ικανοποίηση.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ώρα για το καινούριο. Μόνο που στην περίπτωση των Υδροχόων, είναι οι μόνοι που επιθυμούν κάτι πραγματικά μεγάλο σε όραμα που θα αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητά τους. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βάλουν όρια στα όνειρά τους. Dream big! Αυτό θα είναι το μότο τους και αν αφεθούν στη μαγεία του, είναι πιθανό να ζήσουν τα όνειρά τους.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Φέτος θα είναι μια εξαιρετική συγκυρία – αλλά και ευχάριστη έκπληξη - για τους Ιχθύς, όταν θα ανακαλύψουν ότι ο κοινωνικός τους κύκλος θα διευρύνεται επειδή πολλοί θα ανακαλύπτουν, θα εμπιστεύονται και το κυριότερο θα εκτιμούν τις «ψαρίσιες» συμβουλές τους. Είναι και οι μόνοι εξάλλου που πιστεύουν βαθιά στη μαγεία της στιγμής. Μία τέτοια σχέση που θα ξεκινήσει ως φιλία ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο ισχυρό.Σχετικά άρθρα

Στρες: Μήπως έχει «καταλάβει» τον εγκέφαλό μας;

Στρες: Μήπως έχει «καταλάβει» τον εγκέφαλό μας;

Απλές συμβουλές για να καθαρίσουμε το τοπίο των αρνητικών ...

Εσείς ξέρετε πώς να «γεννάτε» ιδέες;

Εσείς ξέρετε πώς να «γεννάτε» ιδέες;

Τέσσερις απλοί τρόποι σας που μας βοηθάνε να βρούμε δημιουργικές ...

Γιατί μας κάνει καλό να συζητάμε για το σεξ με τις φίλες μας;

Γιατί μας κάνει καλό να συζητάμε για το σεξ με τις φίλες μας;

Οκτώ λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι εξομολογήσεις βελτιώνουν ...

Τι υποστηρίζει η ψυχολογία για τις ρυτίδες έκφρασης

Τι υποστηρίζει η ψυχολογία για τις ρυτίδες έκφρασης

Πώς ερμηνεύουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια οι επιστήμονες και ...

Το λουλούδι μέσα μας! Ποιο αντιστοιχεί στον μήνα γέννησής μας;

Το λουλούδι μέσα μας! Ποιο αντιστοιχεί στον μήνα γέννησής μας;

Αν ο μήνας στον οποίο γεννηθήκαμε κρύβει μυστικά της ...

Μαγικές κινήσεις... στα δάχτυλα!

Μαγικές κινήσεις... στα δάχτυλα!

Κρατήστε, πιέστε ή κάντε μασάζ στα δάχτυλά σας και θα εκπλαγείτε ...

Υπάρχει το τέλειο σώμα; Ναι! Και είναι το δικό σας!

Υπάρχει το τέλειο σώμα; Ναι! Και είναι το δικό σας!

Μικρά πράγματα μας ενοχλούν και δεν μας αφήνουν να χαρούμε το ...Δημοφιλή Θέματα

Annabel’s: Το comeback ενός θρυλικού λονδρέζικου κλαμπ!

Κλαμπ και εστιατόρια που ξεχειλίζουν από πολυτέλεια. Και τις πιο διάσημες… τουαλέτες. Δείτε και θα καταλάβετε γιατί!

Αυτόπτης μάρτυρας περισσότερα...

Στρες: Μήπως έχει «καταλάβει» τον εγκέφαλό μας;

Απλές συμβουλές για να καθαρίσουμε το τοπίο των αρνητικών σκέψεων και να σταματήσουμε να ανησυχούμε με το παραμικρό.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν περισσότερα...

Λαμπερό βλέμμα χωρίς βλεφαροπλαστική!

Πώς θα αποκτήσουμε πιο λαμπερό και αψεγάδιαστο βλέμμα; Όλα τα μυστικά, εδώ!

Όμορφες ιστορίες περισσότερα...

Γιατί πρέπει να φοράμε αντηλιακό μαλιών

Ας δούμε τι λένε οι ειδικοί για τα οφέλη των αντηλιακών προϊόντων μαλλιών και ας πράξουμε τα δέοντα.

Hair & Make Up περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas