WomanIdol - Ζώδια: Πώς δείχνουν γλυκά το ενδιαφέρον τους; Open Lightbox

Ζώδια: Πώς δείχνουν γλυκά το ενδιαφέρον τους;

Ζώδια: Πώς δείχνουν γλυκά το ενδιαφέρον τους;

Ευαισθησία και ενδιαφέρον. Πώς τα εκφράζουμε στην καθημερινότητά μας; Συνήθως όλοι βάζουμε μια μοναδική πινελιά στην ανθρώπινη προσέγγιση που μας διαφοροποιεί. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και το ζώδιό μας μάς παρακινεί σε συγκεκριμένα μοντέλα συμπεριφοράς. Η ημερομηνία γέννησής μας δείχνει ότι δεν εξωτερικεύουμε όλοι τα συναισθήματά μας με τον ίδιο τρόπο.

Ποιος είναι πιο δοτικός; Ένας Σκορπιός ή ένας Αιγόκερως; Ποιος εκφράζει πιο έντονα το ενδιαφέρον του; Μοντέλα συμπεριφοράς για κάθε ζώδιο που αποκαλύπτουν τον τρόπο που δείχνει την ευαισθησία του στον άλλον.

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Αλίμονο! Οι στιβαροί Κριοί γίνονται υπερβολικά προστατευτικοί όταν ενδιαφέρονται για κάποιον, μέχρι του σημείου που θα έμπλεκαν ακόμα και σε καβγά για χάρη του. Σίγουρα επιδιώκουν να γνωρίζει ο άλλος ότι τους έχει συμμάχους. Ένας από τους χαρακτηριστικούς τρόπους με τους οποίους δείχνουν το ενδιαφέρον τους είναι να προσφέρουν περιπέτειες ή αξέχαστες εμπειρίες.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Είναι οι άνθρωποι που θα μαγειρέψουν ένα όμορφο γεύμα, θα ετοιμάσουν ένα αγαπημένο γλυκό, θα στείλουν λουλούδια ή έστω ένα τρυφερό μήνυμα στο κινητό του άλλου. Στους Ταύρους αρέσουν και τα διακριτικά αγγίγματα – μια φιλική αγκαλιά, ένα χάδι στον ώμο ή ακόμα και μικρές κινήσεις όπως το να απομακρύνουν μια τούφα μαλλιών από τα μάτια του άλλου. Αυτός είναι ο τρόπος τους για να περάσουν το μήνυμα ότι νοιάζονται.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Συνήθως όταν επικοινωνούν με κάποιον, ξεκινούν την κουβέντα μαζί του επειδή είναι φαν των συζητήσεων. Ωστόσο, όταν οι Δίδυμοι νοιάζονται πραγματικά όχι μόνο μιλούν αλλά ακούνε τον άλλο περισσότερο. Μάλιστα, κάνουν ερωτήσεις και περιμένουν να ακούσουν τις απαντήσεις που θα λάβουν. Είναι μάλιστα εκείνο το σπάνιο είδος που όταν ενδιαφέρονται για κάποιον και ακούσουν τη γνώμη του, την λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους ακόμα κι αν δεν ταιριάζει με τη δική τους.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Πολύ δοτικοί πραγματικά! Όταν έχουν κάποιον στο επίκεντρο της προσοχής τους, δεν υπάρχει κανένας άλλος γύρω τους. Θέλουν να είναι μαζί του όλη την ώρα και είναι διαθέσιμοι όχι μόνο στα καλά αλλά και για να ακούσουν προβλήματα και να μοιραστούν ατυχίες. Ουσιαστικά, θέλουν να κάνουν σαφές στον άλλο πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή του μαζί τους.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τα γενναιόδωρα Λιοντάρια μόλις ενδιαφέρονται, δίνουν περισσότερα από όλους. Ακριβά δώρα που κρύβουν πόσο σκέφτονται τον άλλον χαρίζονται σαν ένα μήνυμα ότι βρίσκονται εδώ και χωρίς αμφιβολία θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε. Και με κάποιον μαγικό τρόπο, τα χρήματα δεν είναι ποτέ πρόβλημα προκειμένου να δείξουν έμπρακτα την αδυναμία τους.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι οι τύποι που όταν νοιάζονται, θα το ανακοινώσουν με ντουντούκα... Αλλά θα δείξουν πόσο χρήσιμοι μπορεί να είναι σε κάθε στιγμή. Είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να λύσουν προβλήματα ή να βάλουν ένα χεράκι στην υλοποίηση ενός πρότζεκτ. Ακόμα κι αν οι Παρθένοι δεν κληθούν να βοηθήσουν, μπορεί οι ίδιοι να εντοπίσουν πού μπορεί να φανούν χρήσιμοι. Και θα φανούν! Είτε για να κάνουν μια δουλειά που θεωρούμε εξαιρετικά βαρετή, είτε για να μας κλείσουν το καλύτερο πακέτο διακοπών στα νησιά το καλοκαίρι.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Όταν ανοίγονται σε κάποιον, τότε δείχνουν με τον τρόπο τους ότι ενδιαφέρονται. Αν, μάλιστα, θέλουν να μοιραστούν τα πάντα για τη ζωή τους, είναι γιατί θέλουν πολύ να μας γνωρίσουν. Μόνο που οι Ζυγοί έχουν μετρήσει πολύ καλά όλη αυτή την οικειότητα και προχωρούν σε αυτό το μοντέλο συμπεριφοράς, όταν θέλουν να γνωρίζουμε πόσο ξεχωριστοί είμαστε για εκείνους. Αλλιώς δεν θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία για τον οποιοδήποτε. Όταν εμβαθύνουν και επιδιώκουν την απόλυτη σύνδεση, τότε νοιάζονται πραγματικά.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Εδώ μπαίνει μπροστά η διαίσθηση και το ένστικτο. Οι Σκορπιοί εκπλήσσουν εμάς τους υπόλοιπους επειδή εμφανίζονται να γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες μας πριν καν το υποψιαστούμε. Θα μας κλείσουν ένα μασάζ ποδιών και πράγματι εκείνη η ημέρα θα αποδειχτεί ότι ήταν η πιο εξαντλητική της εβδομάδας! Θα εμφανιστούν με ένα αφρώδες κρασί την επόμενη ώρα από τη στιγμή που θα μας έχουν ανακοινώσει την προαγωγή μας. Ένας Σκορπιός που ενδιαφέρεται, προβλέπει και προσφέρει όλη την απαραίτητη προσοχή και μαγεία που έχει χαθεί από την καθημερινότητα όλων μας.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αν κάποιος τους κινήσει την προσοχή, θα μείνουν κάπου κοντά του. Αν και είναι τόσο δυναμικά άτομα και λατρεύουν τις μετακινήσεις, οι Τοξότες θα σταθούν στο πλευρό όσων τους ενδιαφέρουν. Θα ακούσουν προσεκτικά τον άλλον και όλα τα υπόλοιπα που συνήθως τους ελκύουν – περιπέτειες, ταξίδια, περιπλανήσεις – θα σβήσουν. Θέλουν να ξέρουν οι άλλοι ότι μπορούν να στηριχτούν πάνω τους, ακόμα κι αν τα πράγματα δυσκολέψουν. Αρκεί μέσα τους να έχει γίνει το «κλικ»…

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Απίστευτο αλλά σε πρώτη φάση θα αισθανθούν ελαφριά συστολή και η γλώσσα τους θα δεθεί.  Είναι γιατί δεν γνωρίζουν καλά τον άλλον και ανησυχούν μήπως πουν τη λάθος κουβέντα ή φανούν εξαιρετικά δυναμικοί. Αυτή η αίσθηση τους κάνει νευρικούς αλλά αν γνωρίζουν καλά το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρονται, τότε χαλαρώνουν και προσφέρουν όλη την εμπειρία και την περίφημη σοφία τους. Στο κάτω κάτω δίνουν εξαιρετικές συμβουλές και προσφέρονται πάντα να βοηθήσουν κάποιον να πετύχει τους στόχους του. Χάρη σε αυτούς πολλοί μπορούν να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Πρώτοι σε θελήματα ιδιαίτερα για ανθρώπους που τους κινούν το ενδιαφέρον και θέλουν να τους εξυπηρετήσουν. Οι Υδροχόοι συνεχώς σκέφτονται πώς θα κάνουν τη ζωή των άλλων καλύτερη. Η ευτυχία των άλλων γίνεται προσωπικό τους καθήκον και προσπαθούν να εντοπίσουν πρωτότυπους τρόπους για να τους αποδείξουν πόσο ενδιαφέρονται. Αλτρουιστές; Μάλλον πρότυπα συμπεριφοράς!

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Γεννημένοι για να φροντίζουν τους άλλους το δείχνουν υπογραμμίζοντας κάθε τους κίνηση. Τα Ψαράκια συμπονούν και εκφράζουν με κάθε τρόπο το συναίσθημά τους: τραγουδούν, γράφουν, δημιουργούν, εμπνέονται… Άλλωστε είναι οι άνθρωποι που σκέφτονται έξω από την πεπατημένη και αυτός ο ευφάνταστος τρόπος τους είναι η μυστική συνταγή τους να εκπλήσσουν και ταυτόχρονα να είναι δίπλα στον άλλον.

 

 


Σχετικά άρθρα

Κλείστε τα μάτια και ονειροπολήστε! Κάνει καλό!

Κλείστε τα μάτια και ονειροπολήστε! Κάνει καλό!

Πώς οι άσκοπες σκέψεις και η ονειροπόληση μπορούν να ...

Ποια πίτσα του αρέσει; Αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του!

Ποια πίτσα του αρέσει; Αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του!

Ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμα και μία πίτσα μπορεί να σας πει ...

Εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Το ζώδιο σας τα λέει όλα!

Εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Το ζώδιο σας τα λέει όλα!

Εσωστρεφής, εξωστρεφής ή κάπου ανάμεσα; Μία ματιά στα ζώδια θα ...

Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή, σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή, σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Παρόλο που σίγουρα καθένας είναι μοναδικός, υπάρχουν στοιχεία ...

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Θα θέλατε να αλλάξετε τον κόσμο; Υπάρχουν δέκα εφικτοί τρόποι!

Αντί να ασχολείστε με τα «άλυτα» προβλήματα, στα οποία δεν έχουμε ...

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Τι θα ντυθούμε τις Απόκριες; Εμπνευσθείτε από τα χαρακτηριστικά ...

Ας ξεκινήσουμε τη μέρα μας με καλή διάθεση!

Ας ξεκινήσουμε τη μέρα μας με καλή διάθεση!

Συγκεκριμένες ενέργειες και σκέψεις κάθε πρωί μας γεμίζουν ...Δημοφιλή Θέματα

Ντους το πρωί ή το βράδυ; Ποια είναι τα οφέλη;

Αν και είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση, υπάρχουν διαφορετικές ευεργετικές ιδιότητες. Τι μας ταιριάζει καλύτερα;

Fitness & Υγεία περισσότερα...

H Selena Gomez σχεδιάζει (και φορά) τα νέα sneakers για την Puma

Η διάσημη τραγουδίστρια και η μεγάλη αθλητική εταιρεία αθλητικών ειδών σε ακόμη πιο στενή συνεργασία.

News etc. περισσότερα...

Πώς να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς περισπασμούς!

Υπάρχουν μερικές κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να μένουμε συγκεντρωμένες στην εργασία μας.

Συμβουλές περισσότερα...

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διάκριση μεταξύ των δύο. Για τους ειδικούς πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas