WomanIdol - Γιατί προτιμάμε τους άντρες που φλερτάρουν; Open Lightbox

Γιατί προτιμάμε τους άντρες που φλερτάρουν;

Γιατί προτιμάμε τους άντρες που φλερτάρουν;

Οι άντρες μπορεί να απορούν, οι γυναίκες όμως ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι που τις κάνουν να προτιμούν τους άντρες εκείνους που στην πρώτη γνωριμία ή στο ραντεβού θα τις φλερτάρουν, αντί να προσπαθούν να φανούν σοβαροί και συγκρατημένοι.

Από τη Σοφία Κροκιδά

Αφήστε τους να λένε ότι παίζουμε παιχνίδια. Εμείς ξέρουμε καλύτερα! Διαβάστε παρακάτω γιατί οι άντρες που φλερτάρουν μας κερδίζουν πιο εύκολα και γιατί είναι καλό να βάζουμε το φλερτ στη ζωή μας.

1. Το φλερτ μας επιτρέπει να κατανοήσουμε την προσωπικότητα του άντρα
Αυτό που πολλοί άντρες δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η έλξη για τις γυναίκες προκύπτει από διαφορετικά πράγματα. Μια γυναίκα μπορεί να έλκεται από την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, αλλά εάν ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του δεν την κάνουν να νιώθει όπως θα ήθελε, τότε μάλλον θα σταματήσει να ενδιαφέρεται για αυτόν. Αυτός ο κανόνας βέβαια για την πλειοψηφία των αντρών δεν ισχύει. Οι άντρες συνήθως έλκονται από την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας και αν μια γυναίκα είναι ελκυστική, οι περισσότεροι άντρες είναι διατεθειμένοι να πάνε μαζί της στο κρεβάτι ή ακόμα και να ξεκινήσουν μια σχέση, ακόμα και αν δεν τους αρέσει η προσωπικότητα και η συμπεριφορά της.
Αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες ακόμα και αν το ξέρουν δυσκολεύονται να το αποδεχτούν γιατί οι ίδιες, αντίθετα με τους άντρες χρειάζονται «προθέρμανση» προκειμένου να προχωρήσουν.  Αν δεν τις «εξιτάρει» η προσωπικότητα του άντρα, τότε δύσκολα θα πάνε μαζί του στο κρεβάτι.

2. Το φλερτ είναι διακριτικό και καθόλου δεσμευτικό
Όταν φλερτάρει κανείς με μια γυναίκα και αυτή ανταποκρίνεται, δεν σημαίνει ότι του δίνει απαραίτητα το «πράσινο φως» για κάτι παραπάνω. Απλά φλερτάρει και αυτή προκειμένου να δει πώς νιώθει. Και αν νιώθει όμορφα με αυτό, τότε θα προχωρήσει. Σε πολλούς άντρες αυτό το «παιχνίδι» φαίνεται παράξενο και αναρωτιούνται γιατί οι γυναίκες δεν είναι ξεκάθαρες από την αρχή. Πρέπει όμως να έχουν κατά νου ότι ένας από τους λόγους που μια γυναίκα προτιμά να είναι διακριτική και επιφυλακτική απέναντι σε έναν άντρα είναι ώστε να μην τη θεωρήσει «εύκολη» ή να την υποτιμήσει. Μην ξεχνάμε λοιπόν ότι πριν μια γυναίκα αποφασίσει να βγει ραντεβού, να κάνει σεξ ή να ξεκινήσει μια νέα σχέση με κάποιον, πρέπει να καταλάβει ότι όντως αυτός την ελκύει.

3. Με το φλερτ «χτίζεται» η σεξουαλική έλξη
Η σεξουαλική έλξη είναι ένα συναίσθημα συναρπαστικό που μοιράζονται δύο άνθρωποι πριν προχωρήσουν, αλλά υπάρχει κάτι που μπορεί να «μπλοκάρει» αυτή τη διαδικασία. Μπορεί λοιπόν, η διέγερση για έναν άντρα να είναι εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να προκληθεί απλά από μια ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, για τη γυναίκα όμως δεν ισχύει το ίδιο. Αντίθετα, έχει ανάγκη να νιώσει το συναίσθημα εκείνο της σεξουαλικής έλξης που προκύπτει μόνο όταν κάποιος καταλαβαίνει τη θέση της σε σχέση με τα πρώτα ραντεβού και τη σεξουαλική επαφή. Θέλει να νιώσει έλξη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια μιας επαφής, προκειμένου να νιώσει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Μπορεί κανείς να γίνει ελκυστικός σε μια γυναίκα από τον τρόπο που θα της μιλήσει, με τη γλώσσα του σώματος και με το πώς ανταποκρίνεται σε όσα αυτή λέει και κάνει. Όλα αυτά είναι πράγματα που κάποιος είτε ξέρει να κάνει είτε όχι. Αυτοί που δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν απέναντι στις γυναίκες είναι αρκετά πιθανό να ανοίξουν μια κουβέντα ενδιαφέρουσα στην αρχή που όμως σιγά σιγά θα ατονήσει καθώς δεν θα χτίζεται έλξη ή σεξουαλική ένταση.

Πολλοί άντρες δε θέλουν να φλερτάρουν με τις γυναίκες γιατί προτιμούν να τις «κερδίζουν» όχι παίζοντας παιχνίδια αλλά δείχνοντάς τους από την αρχή ποιοί πραγματικά είναι. Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν κάποιος αρνείται να φλερτάρει, ουσιαστικά αρνείται να δημιουργήσει αυτή τη «φλόγα» μεταξύ των δύο. Οι έξυπνες, βαθιές και όλο νόημα συζητήσεις θα έρθουν αργότερα, οπότε δεν χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς με αυτό τον τρόπο προκειμένου να αρέσει σε μια γυναίκα. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι και τόσοι ωραίοι τρόποι για να φλερτάρουμε.

4. Είναι πιο διασκεδαστικό
Με το φλερτ νιώθεις αμέσως τις σπίθες μιας φωτιάς που ανάβει μεταξύ δύο ανθρώπων και το φλερτ είναι αυτό που κρατάει τη φωτιά αναμμένη. Πολλά ζευγάρια ξεκινάνε μια σχέση που στην αρχή μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική και ξεχωριστή, αλλά στη συνέχει φθίνει. Αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον μέσα σε μια σχέση, πρέπει και οι δύο να ξέρουν να φλερτάρουν και να «παίζουν», όπως θα έκαναν κάποιοι που μόλις γνωρίστηκαν. Πώς λοιπόν να μη βαρεθεί μια γυναίκα μέσα στη σχέση, εάν ο σύντροφός της δεν ξέρει να τη φλερτάρει;Σχετικά άρθρα

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διάκριση ...

Ο νο1 λόγος που οδηγεί στον χωρισμό και πώς να τον αποφύγετε

Ο νο1 λόγος που οδηγεί στον χωρισμό και πώς να τον αποφύγετε

Ποια είναι η τοξική συνταγή που καταλήγει στην τελική ρήξη; Και ...

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Διαβάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο στις ...

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Στο ερώτημα πόσο είναι αρκετό, η επιστημονική έρευνα έρχεται να ...

Ό,τι πιο σέξι μπορείτε να του πείτε (με βάση το δικό του ζώδιο)!

Ό,τι πιο σέξι μπορείτε να του πείτε (με βάση το δικό του ζώδιο)!

Ψάχνετε για κάτι πιπεράτο στην ερωτική σας ζωή; Ανακαλύψτε τι ...

Το τεστ της μόνιμης σχέσης

Το τεστ της μόνιμης σχέσης

Ένα μικρό τεστ που μας λέει την αλήθεια! Μια μικρή δοκιμασία στις ...

Γιατί νομίζουμε ότι θέλει σχέση, ενώ απλά θέλει σεξ;

Γιατί νομίζουμε ότι θέλει σχέση, ενώ απλά θέλει σεξ;

Γιατί τελικά, εμείς οι γυναίκες «μπερδεύουμε» τα συναισθήματα με ...Δημοφιλή Θέματα

Ντους το πρωί ή το βράδυ; Ποια είναι τα οφέλη;

Αν και είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση, υπάρχουν διαφορετικές ευεργετικές ιδιότητες. Τι μας ταιριάζει καλύτερα;

Fitness & Υγεία περισσότερα...

H Selena Gomez σχεδιάζει (και φορά) τα νέα sneakers για την Puma

Η διάσημη τραγουδίστρια και η μεγάλη αθλητική εταιρεία αθλητικών ειδών σε ακόμη πιο στενή συνεργασία.

News etc. περισσότερα...

Πώς να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς περισπασμούς!

Υπάρχουν μερικές κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να μένουμε συγκεντρωμένες στην εργασία μας.

Συμβουλές περισσότερα...

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διάκριση μεταξύ των δύο. Για τους ειδικούς πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas