WomanIdol - Πού να πάτε στο ραντεβού; Τα άστρα έχουν... δελεαστικές προτάσεις! Open Lightbox

Πού να πάτε στο ραντεβού; Τα άστρα έχουν... δελεαστικές προτάσεις!

Πού να πάτε στο ραντεβού; Τα άστρα έχουν... δελεαστικές προτάσεις!

Χρειάζεστε κάποια έμπνευση για το πού να δώσετε ραντεβού μαζί του; Τι λέτε να αφήσουμε τα άστρα να μας «εξομολογηθούν» την καλύτερη λύση!

Ανάλογα με το ζώδιό του έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Έτσι, είτε είναι το πρώτο είτε το δέκατο ραντεβού, τι λέτε να κάνετε κάτι διαφορετικό που να ανταποκρίνεται στα «κρυφά» χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του και να παραλείψετε τα τετριμμένα; Μερικές προτάσεις που μάλλον θα μετατρέψουν το ραντεβού σε απόλαυση!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Πηγαίνετε για… παιχνίδι με έπαθλο!

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι ο έρωτας είναι η προτεραιότητά του, ακόμη και αν είναι στην εργασία του ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Του αρέσει να είναι δραστήριος, είναι από φυσικού του γενναίος, και σπάνια φοβάται τις προκλήσεις και τους κινδύνους. Για να του ενισχύσετε το πνεύμα της ανταγωνιστικότητας πηγαίνετέ τον για ένα παιχνίδι… μπόουλινγκ! Κοντράρετέ τον για μερικά παιχνίδια… προσθέστε κι ένα βραβείο για τον νικητή, ώστε να του εξάψετε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Κουβεντούλα σε ένα δείπνο με κεριά

Ένας Ταύρος είναι ένας πολύ αισθησιακός άνδρας. Επίσης, αγαπά πολύ το άγγιγμα, τόσο στις επαγγελματικές και πόσο μάλλον στις προσωπικές του σχέσεις. Είναι επίσης ρομαντικός, οπότε αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αργά… Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη, η οποία αντιπροσωπεύει την αγάπη, την έλξη, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα, οπότε δραστηριότητες, όπως το μαγείρεμα και η ζωγραφική είναι το φόρτε ενός Ταύρου Θα απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, είτε στο σπίτι είτε σε ένα ωραίο εστιατόριο.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δώστε ραντεβού με τη δημιουργικότητα και το απρόσμενο!

Ένας Δίδυμος θα κρατήσει πάντα το άλλο πρόσωπο σε αμφιβολίες… Μάντεψε… είναι το παιχνίδι! Μπορεί να είναι κοινωνικός και επικοινωνιακός ή σοβαρός και αναποφάσιστος Σε μια σχέση ωστόσο, ένας Δίδυμος απολαμβάνει την επικοινωνία και τη φυσική επαφή και πρέπει να αισθάνεται ποικιλία και πάθος για να είναι πλήρως ικανοποιημένος. Για να του εξιτάρετε το μυαλό βρείτε οποιαδήποτε διαφορετική έξοδο και μία νύχτα με εκπλήξεις… Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει!

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση!

Ένας άνδρας που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου είναι μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ανθρώπου. Δύσκολο να τον γνωρίσεις, γιατί ένας Καρκίνος είναι βαθιά διαισθητικός και συναισθηματικός. Είναι ευσπλαχνικός  και συνδέεται με τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Βοηθά εύκολα και γρήγορα τους άλλους και αποφεύγει τις συγκρούσεις, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η επίμονη αποφασιστικότητα. Λόγω της γεμάτης κατανόηση και φροντίδα φύσης του, ένας Καρκίνος θα ήθελε ένα ραντεβού σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση!

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Προτείνετε μία περιήγηση σε οινοποιείο!

Ο Λέοντας μπορεί να έχει μία εντυπωσιακή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και κυριαρχική προσωπικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα παίρνει αυτό που θέλει. Έχει πολλούς φίλους λόγω της γενναιόδωρης και πιστής φύση του και μπορεί να ενώσει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους σε κάθε ευκαιρία.
Το ραντεβού με έναν Λέοντα θα πρέπει να καλύψει τα εξευγενισμένα γούστα του και την ανάγκη να τον εξυπηρετούν. Τι θα λέγατε για μία επίσκεψη σε ένα οινοποιείο; Θα τον κάνει να αισθανθεί ιδιαίτερος και μπορεί να ανακαλύψετε (μετά από ένα ή δύο ποτηράκια κρασί) ότι ο Λέων έχει επίσης μια ευαίσθητη πλευρά!

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ραντεβού για ποδηλατάδα!

Ο Παρθένος προσέχει πάντοτε τις μικρές λεπτομέρειες και ζει μία πολύ οργανωμένη ζωή. Η φιλοδοξία του τον καθοδηγεί, ενώ έχει ανάγκη να εργάζετται για έναν πρακτικό στόχο. Προτείνετε μία βόλτα με ποδήλατο γύρω στην πόλη ή στην ύπαιθρο! Είναι ο τέλειος τρόπος για να τον απορροφήσει το περιβάλλον του, ενώ ταυτόχρονα θα αφεθεί, θα χαλαρώσει και θα έχει διάθεση για απολαύσεις. 

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Πάμε σε μία γκαλερί;

Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική για τον Ζυγό, καθώς δεν του αρέσει να είναι μόνος του. Επειδή κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη, αγαπά να περιβάλλεται από όμορφα πράγματα, ενώ η ποιότητα είναι πάντα πιο σημαντική από την ποσότητα. Έχει εξαιρετικό γούστο και αγάπη για την τέχνη. Προσκαλέστε τον Ζυγό σε ένα πολιτιστικό γεγονός, σε μία γκαλερί, σε μία έκθεση ζωγραφικής ή σε κάποιο μουσείο και θα είναι έτοιμος μετά να συζητήσει μαζί σας, όσα είδατε πίνοντας το ποτό σας.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Πηγαίνετε μια γραφική πεζοπορία!

Μάθετε τι ξετρελαίνει έναν Σκορπιό και στη συνέχεια προγραμματίστε αναλόγως το ραντεβού σας μαζί του! Διότι μπορεί να είναι απρόβλεπτος και έτοιμος για τα πάντα και τίποτα. Είναι παθιασμένος, περίεργος, και αποφασιστικός κι έτσι προκαλεί μανιώδεις ανταγωνισμούς. Προτείνετέ του αλλεπάλληλες συναντήσεις, που θα περιλαμβάνουν αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία. Σε έναν Σκορπιό αρέσουν τα ραντεβού που περιλαμβάνουν δράση κι αυτό έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα: Δεν θα προλάβετε να αποκαλύψετε στο σχολαστικό μυαλό του Σκορπιού πάρα πολλά, πάρα πολύ σύντομα!

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Κλείστε ταξίδι στον εξωτερικό!

Ο μεγαλύτερος ταξιδιώτης μεταξύ όλων των ζωδίων, ο Τοξότης είναι γεμάτος περιέργεια και ενέργεια, με ανοιχτό και φιλοσοφημένο μυαλό. Εκτιμά τις παρέες διαφορετικών φίλων, λατρεύει τις νέες εμπειρίες και είναι ένας εκ φύσεως ταξιδευτής. Σχεδιάστε ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι! Για έναν  Τοξότη είναι ο καλύτερος τρόπος για να του ξυπνήσετε τα «περιπλανώμενα» ένστικτά του.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αναζητήστε το ωραιότερο rooftop της πόλης!

Ένας Αιγόκερως είναι πρακτικός και θεωρείται ο πιο σοβαρός του ζωδιακού κύκλου. Είναι ανεξάρτητος και κυρίαρχος, με έντονο αυτοέλεγχο κι έτσι, όταν πρόκειται για τον έρωτα και τις σχέσεις, είναι σημαντικό να κάνετε τα πράγματα αργά για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Ένα ιδανικό ραντεβού μαζί του περιλαμβάνει καφέ ή ποτό σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο Αιγόκερος είναι γενναιόδωρος και δεν θα διστάσει να δαπανήσει χρήματα για μια υπέροχη νύχτα έξω! Συναντήστε τον σε ένα ωραίο μπαρ στον τελευταίο όροφο. Να κάτι που θα τον εντυπωσιάσει σίγουρα!

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Νυχτερινό ραντεβού σε ένα μίνι γκολφ!

Ο άνδρας που γεννήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε ενέργεια τον περιβάλλει. Έχει ανάγκη την πνευματική διέγερση για να κατακτήσει την επιτυχία. Είναι επίσης, οραματιστής - ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει 5 ή 10 χρόνια από τώρα. Επειδή του αρέσει η διανοητική σχέση αλλά και να περιβάλλεται από ανθρώπους, τι θα λέγατε για ένα νυχτερινό ραντεβού που να περιλαμβάνει παρέα με ένα ή περισσότερα ζευγάρια; Προσκαλέστε κάποιους φίλους και πηγαίνετε σε ένα μίνι γκολφ μαζί, ή αν πάτε μόνοι σας, πιάστε κουβέντα με αγνώστους στο γήπεδο - είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλο θα κάνετε έναν Υδροχόο να  αισθάνεται ικανοποιημένος!

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ετοιμάστε ένα κομψό πικ-νικ και πηγαίνετε στο πάρκο ή στην παραλία

Ο εκπρόσωπος του ζωδίου του νερού, είναι γνωστό ότι είναι ανιδιοτελής, γεμάτος κατανόηση και διαίσθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν στη ρομαντική φύση του Ιχθύ, κάνοντάς τον έναν παθιασμένο εραστή που όμως πρέπει να αισθάνεται αληθινό δεσμό με τη σύντροφό του. Μην περιμένετε να εντυπωσιάσετε έναν Ιχθύ, πηγαίνοντάς τον σε ένα μπαρ με δυνατή μουσική ή σε μία θορυβώδη συναυλία, δεδομένου ότι προτιμά ένα πιο ήσυχο περιβάλλον για να γνωρίσει το άλλο πρόσωπο. Ένα πικ-νικ μια ηλιόλουστη μέρα στο πάρκο, στη λίμνη ή σε μία παραλία είναι ο τέλειος τρόπος για να σας ερωτευθεί.Σχετικά άρθρα

Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Ταιριάζουμε; Είμαστε εντελώς ασύμβατοι; Τι πρέπει να ξέρουμε στα ...

Μήπως βαριέστε τη σχέση σας; Και αν ναι, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Μήπως βαριέστε τη σχέση σας; Και αν ναι, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Περνάτε απλά μια φάση ή μήπως έχει έρθει η ώρα να δώσετε ένα ...

Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας;

Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας;

Εάν νομίζετε ότι δεν υπάρχει όριο, μάλλον κάθετε λάθος! Οι ...

SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!

SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!

Ο dating coach Matthew Hussey προτείνει τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να ...

Το γυναικείο βλέμμα ομολογεί…

Το γυναικείο βλέμμα ομολογεί…

Από τη ματιά της, ένας άντρας μπορεί να καταλάβει αν ενδιαφέρεται ...

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Ένας… οδηγός αναγνώρισης της ερωτικής του πρόθεσης ανάλογα με ...

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Επιτέλους, συναντήσατε κάποιον που σας αρέσει! Μερικές απλές ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4109
      [title] => Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας
      [clicks] => 
      [short_descr] => Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!
      [caption3] => Pos_na_katharisete_to_esoteriko_tis_tsantas_sas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14249
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4111
      [title] => Μυστικά του στιλ: Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Μερικά έξυπνα τρικ, μας κάνουν πιο κομψές και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας! Όλα θέλουν τον τρόπο τους!
      [caption3] => Mustika_tou_stil_Pos_na_deichnete_pio_adunati_apo_oti_eiste
      [caption2] => Trendspotting
      [caption] => MODA
      [imgid] => 14256
      [cattitle] => Trendspotting
      [catid] => 034002
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4112
      [title] => Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;
      [clicks] => 
      [short_descr] => Ταιριάζουμε; Είμαστε εντελώς ασύμβατοι; Τι πρέπει να ξέρουμε στα πρώτα ραντεβού; Μπορεί να γελάτε με την αστρολογία, αλλά και τι έχετε να χάσετε;
      [caption3] => Pos_epireazei_to_zodio_tou_tin_erotiki_schesi_mazi_sas
      [caption2] => Sex__Scheseis
      [caption] => PsYChOLOGIA
      [imgid] => 14257
      [cattitle] => Σεξ & Σχέσεις
      [catid] => 030001
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4110
      [title] => Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα
      [clicks] => 
      [short_descr] => Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;
      [caption3] => Xiro_bourtsisma_gia_beloudini_epidermida
      [caption2] => Peripoiisi
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14258
      [cattitle] => Περιποίηση
      [catid] => 028003
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας

Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Μυστικά του στιλ: Πώς να δείχνετε πιο αδύνατη από ό,τι είστε!

Μερικά έξυπνα τρικ, μας κάνουν πιο κομψές και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας! Όλα θέλουν τον τρόπο τους!

Trendspotting περισσότερα...

Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Ταιριάζουμε; Είμαστε εντελώς ασύμβατοι; Τι πρέπει να ξέρουμε στα πρώτα ραντεβού; Μπορεί να γελάτε με την αστρολογία, αλλά και τι έχετε να χάσετε;

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...

Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα

Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;

Περιποίηση περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas