WomanIdol - Σεξαπίλ: Πώς θα τον κατακτήσετε με βάση του ζώδιό του; Open Lightbox

Σεξαπίλ: Πώς θα τον κατακτήσετε με βάση του ζώδιό του;

Σεξαπίλ: Πώς θα τον κατακτήσετε με βάση του ζώδιό του;

Το σεξαπίλ είναι ένα παγκόσμιο χαρακτηριστικό, αλλά ο καθένας μας αναζητά και κάτι διαφορετικό. Άλλος έλκεται από ένα πλατύ χαμόγελο, άλλος από ένα έντονο βλέμμα στα μάτια κι άλλος από μία πιο… αλαζονική προσωπικότητα! Ως συνήθως, τα άστρα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας κάποιες κατευθύνσεις για το πώς θα ξετρελάνετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα από ζώδιο σε ζώδιο.  Ποιο είναι το είδος του σεξαπίλ που θα τον κάνει να σας ποθεί σαν τρελός με βάση το ζώδιό του;

Όταν έχετε σεξαπίλ, σημαίνει ότι έχετε γενικά μία καλή εμφάνιση, εκπέμπετε ένα είδος σεξουαλικότητας, αισθησιασμού και είστε επιθυμητή. Και σίγουρα έλκετε τους άλλους γύρω σας! Πολλές φορές οι άνθρωποι με το μεγαλύτερο σεξαπίλ δεν είναι οι πιο όμορφοι, αλλά σίγουρα είναι οι πιο ελκυστικοί. Τα άτομα με σεξαπίλ μπορεί να μην ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό που εκπέμπουν, αλλά οι άλλοι θέλουν να είναι μαζί τους!
Το σεξαπίλ είναι ένα πλεονέκτημα για όποιον το διαθέτει. Άλλωστε όλοι θέλουμε να είμαστε ελκυστικοί στους γύρω μας, ειδικά σε όσους θα θέλαμε να έχουμε μία πιο στενή σχέση… Αλλά αν δεν το διαθέτετε, υπάρχει τρόπος να το αποκτήσετε; Αναπτύξτε την αυτοπεποίθησή σας, μάθετε να φλερτάρετε με άνεση και το σεξαπίλ σας… θα αυξηθεί!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Το είδος του σεξαπίλ που λειτουργεί πραγματικά και σε πολλά επίπεδα για έναν Κριό είναι όταν κάποιος του βάζει δύσκολα, όταν έχει άποψη σε μία συζήτηση και όταν δεν φοβάται να την εκφράσει. Ο Κριός είναι ενθουσιώδης, ανεξάρτητος και περιπετειώδης. Ο σαν «ανεμοστρόβιλος» τρόπος ζωής του είναι γοητευτικός για όσες είναι πρόθυμες να εμπλακούν με όποιο κόστος! Δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί, αν είστε αυθόρμητη, εύστροφη, και του δείξετε ότι σας έχει εντυπωσιάσει με το στιλ και την προσωπικότητά του.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος αναζητά γυναίκες που τον κάνουν να γελά, είναι διακριτικά ερωτικές και πολύ ελκυστικές. Εάν είστε πάρα πολύ επιθετική με έναν Ταύρο, θα τον κάνετε να τα «μαζέψει» και να αποσυρθεί. Εάν έχετε αυτοπεποίθηση, είστε αισθησιακή και σταθερή (τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά), ο Ταύρος θα πέσει στην αγκαλιά σας. Οι άνδρες Ταύροι δεν τα πηγαίνουν καλά με το φανταχτερό ή τους ανθρώπους που επιδεικνύονται. Έλκονται από γυναίκες που πατούν σταθερά στη γη, που ξέρουν να ακούν και που του δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εκείνον και τις ιδέες του.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δεν θα έχετε δεύτερη ευκαιρία με έναν Δίδυμο, επειδή γι' αυτόν, η πρώτη εντύπωση είναι και… η τελευταία εντύπωση! Να είστε έτοιμες για το «μεγάλο» παιχνίδι, να έχετε έξυπνες ατάκες και πάνω από όλα θα πρέπει να διεγείρετε το μυαλό του με μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ο Δίδυμος τρελαίνεται για τις έξυπνες γυναίκες που του κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον.  Μία πνευματώδης συζήτηση και ένα χαριτωμένο φλερτ είναι αυτά που θα κάνουν τις φερομόνες του… να πάρουν φωτιά!

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ξέρεις πως μπορεί να είναι κακή ιδέα να δείξεις τα συναισθήματά σου σε μία πρώτη συνάντηση! Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει με τον Καρκίνο! Αν του δείξετε τα συναισθήματά σας, θα σας δει σαν κάποιον με κατανόηση και αξιοπιστία και θα τον κάνετε να νιώσει αρκετά ασφαλής για να σας αποκαλυφτεί. Οι Καρκίνοι βρίσκουν τις ειλικρινείς γυναίκες εξαιρετικά ελκυστικές, αντίθετα, το ψεύτικο και το προσποιητό τους αποθαρρύνει.  Να είστε ο εαυτός σας και ο Καρκίνος, δύσκολα θα σας αντισταθεί.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες είναι γεμάτοι σεξαπίλ - είναι ακριβώς ένα από τα πολλά ωραία χαρακτηριστικά τους, όπως η γοητεία και η δύναμη που διαθέτουν. Προκειμένου να προσελκύσετε έναν Λέοντα, θα πρέπει να είστε διασκεδαστική και κεφάτη. Θα πρέπει να έχετε αίσθηση του χιούμορ, να είστε ελκυστική και εξαιρετικά έξυπνη ή/και ενδιαφέρουσα. Ω, και η κολακεία… επίσης θα σας χρειαστεί! Το σεξαπίλ είναι ωραίο, αλλά μην προσπαθήσετε να επισκιάσετε έναν Λέοντα… γιατί απλά θα εξαφανιστεί!

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν Παρθένο, ετοιμαστείτε για έξυπνες και με πολλά θέματα συζητήσεις που καταλήγουν σε λογικό συμπέρασμα. Οι Παρθένοι έλκονται από μορφωμένες, ευφυείς γυναίκες, που επίσης διαθέτουν καλούς τρόπους. Με άλλα λόγια, δεν μιλάμε με το στόμα γεμάτο… ούτε είμαστε αγκαλιά με το κινητό μας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, γιατί ο Παρθένος θα πάρει δρόμο!

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μία ισχυρή και αποφασιστική γυναίκα είναι αυτό που θεωρεί σέξι ένας Ζυγός. Αν του δείξετε ότι σας ενδιαφέρει και ότι θέλετε να τον γνωρίσετε καλύτερα, αν τον ρωτήσετε για τη δουλειά του, τα χόμπι και τα όνειρά του, θα τον τραβήξετε κοντά σας. Μια που οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί από φυσικού τους, δεν θα δυσκολευτείτε να τους κάνετε κάποιο κομπλιμέντο. Αν τον επαινέσετε ειδικά όταν δεν το περιμένει, θα του φανείτε ιδιαίτερα γοητευτική.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Προειδοποίηση: Ο Σκορπιός έχει κάτι σαν ενσωματωμένο «βλακόμετρο», οπότε φροντίστε να μιλήσετε έξυπνα! Εάν δεν είστε αληθινή, ένας Σκορπιός θα το αντιληφθεί αμέσως και θα κλείσει εντελώς… τα ρολά. Μπορεί να μην φλερτάρει με ένταση, αλλά αν του πείτε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα αισθανθεί έλξη με την ειλικρίνειά σας. Παρά το γεγονός ότι δεν του αρέσει το χιούμορ που απευθύνεται στον ίδιο, μπορεί να απολαύσει κάποιο αστειάκι, ειδικά αν είναι λίγο… ερωτικά πικάντικο!

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αν διαθέτετε ελεύθερο πνεύμα και την επιθυμία να μην παραβιάζετε την προσωπική ελευθερία του, ένας Τοξότης θα σας βρει πολύ δελεαστική. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, περιγράψτε τις πιο άγριες περιπέτειές σας, και θα τον γοητεύσετε, αφού ο Τοξότης έχει μέσα του την περιπλάνηση. Εάν είστε μία γυναίκα που μπορεί να τονώσει την επιθυμία του για μάθηση και είστε έτοιμες να κάνετε σχεδόν τα πάντα μαζί του, ο Τοξότης θα ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για εσάς, αλλά ο Αιγόκερως θεωρεί ότι μία γυναίκα που αναλαμβάνει με μεγάλη προσοχή τις ευθύνες της ζωής, και έχει μια σταθερότητα στα πάντα, την κάνει πολύ ελκυστική στα μάτια του. Η υπευθυνότητα είναι ό,τι πιο σέξι για έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Για έναν Υδροχόο, η πιο σεξουαλικά ελκυστική πτυχή που μπορεί κάποιος να διαθέτει είναι η ατομικότητα. Αν έχετε το προσωπικό σας στιλ και άποψη για τα πράγματα, θα είστε ό,τι πιο καυτό… για έναν Υδροχόο. Θα το παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε σε έναν χώρο. Αν μάλιστα, του κρατήσετε το ενδιαφέρον και με νέες ιδέες, θα γαντζωθεί από τη γοητεία σας! 

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Εάν είστε αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση και καταφέρνετε να φέρνετε λίγη χαρά όπου κι αν πάτε, ένα Ιχθείς θα σας βαθμολογήσει με υψηλό βαθμό σεξαπίλ. Εάν είστε συμπονετική, γλυκιά και τον κάνετε να αισθανθεί ασφαλής, ο Ιχθείς θα είναι δικός σας!Σχετικά άρθρα

Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Ταιριάζουμε; Είμαστε εντελώς ασύμβατοι; Τι πρέπει να ξέρουμε στα ...

Μήπως βαριέστε τη σχέση σας; Και αν ναι, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Μήπως βαριέστε τη σχέση σας; Και αν ναι, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Περνάτε απλά μια φάση ή μήπως έχει έρθει η ώρα να δώσετε ένα ...

Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας;

Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή μας;

Εάν νομίζετε ότι δεν υπάρχει όριο, μάλλον κάθετε λάθος! Οι ...

SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!

SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!

Ο dating coach Matthew Hussey προτείνει τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να ...

Το γυναικείο βλέμμα ομολογεί…

Το γυναικείο βλέμμα ομολογεί…

Από τη ματιά της, ένας άντρας μπορεί να καταλάβει αν ενδιαφέρεται ...

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Ένας… οδηγός αναγνώρισης της ερωτικής του πρόθεσης ανάλογα με ...

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Επιτέλους, συναντήσατε κάποιον που σας αρέσει! Μερικές απλές ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4109
      [title] => Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας
      [clicks] => 
      [short_descr] => Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!
      [caption3] => Pos_na_katharisete_to_esoteriko_tis_tsantas_sas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14249
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4110
      [title] => Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα
      [clicks] => 
      [short_descr] => Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;
      [caption3] => Xiro_bourtsisma_gia_beloudini_epidermida
      [caption2] => Peripoiisi
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14258
      [cattitle] => Περιποίηση
      [catid] => 028003
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4113
      [title] => Φιλέτο κοτόπουλο... πορτοκαλί!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Τρώμε σε μόλις 15 λεπτά; Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή! Όσοι το δοκιμάσουν, απλά θα το λατρέψουν!
      [caption3] => Fileto_kotopoulo_portokali
      [caption2] => Tou_kosmou_oi_geuseis
      [caption] => GASTRONOMIA
      [imgid] => 14260
      [cattitle] => Του κόσμου οι γεύσεις
      [catid] => 036003
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4115
      [title] => Tseklenis: Τα χρόνια της μόδας
      [clicks] => 
      [short_descr] => Σας προτείνουμε την ενδιαφέρουσα έκθεση για τον Έλληνα δημιουργό μόδας Γιάννη Τσεκλένη στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο. Μην τη χάσετε!
      [caption3] => Tseklenis_Ta_chronia_tis_modas
      [caption2] => News_etc
      [caption] => MODA
      [imgid] => 14262
      [cattitle] => News etc.
      [catid] => 034001
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Πώς να καθαρίσετε το εσωτερικό της τσάντας σας

Αν ντρέπεστε να την ανοίξετε δημόσια, καιρός να την εκκαθαρίσετε και να την καθαρίσετε… Δείτε απλές συμβουλές!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Ξηρό βούρτσισμα για βελούδινη επιδερμίδα

Μία εύκολη τεχνική περιποίησης για λαμπερό δέρμα! Πώς εφαρμόζεται; Τι προσφέρει; Και πώς θα διαλέξετε την κατάλληλη βούρτσα;

Περιποίηση περισσότερα...

Φιλέτο κοτόπουλο... πορτοκαλί!

Τρώμε σε μόλις 15 λεπτά; Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε να φτιάξετε τη συνταγή! Όσοι το δοκιμάσουν, απλά θα το λατρέψουν!

Του κόσμου οι γεύσεις περισσότερα...

Tseklenis: Τα χρόνια της μόδας

Σας προτείνουμε την ενδιαφέρουσα έκθεση για τον Έλληνα δημιουργό μόδας Γιάννη Τσεκλένη στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο. Μην τη χάσετε!

News etc. περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas