WomanIdol - Τα λάθη που κάνει και πρέπει να του τονίζετε, σύμφωνα με το ζώδιό του Open Lightbox

Τα λάθη που κάνει και πρέπει να του τονίζετε, σύμφωνα με το ζώδιό του

Τα λάθη που κάνει και πρέπει να του τονίζετε, σύμφωνα με το ζώδιό του

Δεν μπορείτε να αφήνετε τον σύντροφό σας να σας συμπεριφέρεται άσχημα ή να μην νοιάζεται για τα συναισθήματά σας, όσο ερωτευμένη κι αν είστε. Και η κακή συμπεριφορά πάντα γίνεται χειρότερη σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές που πρέπει να εξαλείψετε άμεσα, για το καλό και των δύο. Να τι δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε να περνάει ασχολίαστο ανάλογα με το ζώδιό του!

Κάποιες φορές είμαστε υπερβολικά παθητικές για δικό μας καλό. Θέλουμε να κάνουμε καλή εντύπωση ή να διατηρήσουμε την καλή εντύπωση που δώσαμε, για αρκετό καιρό μετά τις αρχές της σχέσης. Γι' αυτό, κρατάμε πολλά πράγματα που μας ενοχλούν για τον εαυτό μας αντί να αντιμετωπίσουμε τον σύντροφό μας. Αλλά όταν επιτρέπετε οποιουδήποτε είδους αρνητική συμπεριφορά να περάσει, κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στην ίδια τη σχέση. Πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας απλά θα σταματήσει ενστικτωδώς να κάνει αυτά που σας ενοχλούν; Μάλλον όχι!  Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που δεν πρέπει να επιτρέψετε!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Πρέπει να τον σταματάτε όταν προσπαθεί να τσακωθεί μαζί σας για το οτιδήποτε. Είναι ανώριμο, και συνήθως εσείς έχετε δίκιο. Όταν σας προκαλεί για οτιδήποτε συζητάτε, σημαίνει ότι προσπαθεί να βγει από πάνω και δεν εκτιμάει τη σχέση σας. Δεν είναι κακό να διαφωνείτε, αρκεί να βρίσκετε μια μέση λύση.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μην τον αφήνετε να φλερτάρει ανεξέλεγκτα. Ξέρει ότι ζηλεύετε και αυτό δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε εσάς ούτε τη σχέση σας. Μπορεί να θαυμάζει άλλες γυναίκες από μακριά χωρίς να τις φλερτάρει, και αν δεν συμφωνήσει σε αυτό, τότε σκεφθείτε σοβαρά να του δείξετε την πόρτα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Προσπαθήστε να τον αποτρέψετε από το να σας διορθώνει συνεχώς μπροστά σε τρίτους, ειδικά εφ όσον συνήθως έχει άδικο. Ξέρετε ότι αυτό πηγάζει από τη χαμηλή αυτοπεποίθησή του, αλλά εάν τον αφήσετε να συνεχίσει, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, σε σημείο να φοβάστε να μιλήσετε. Μην τον αφήσετε να κλέψει τον δυναμισμό σας.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Μην τον αφήνετε να την γλιτώνει με το να μην παίρνει ενεργό ρόλο στη σχέση σας. Εσείς κάνετε τα πάντα, εκπλήξεις, δώρα και άλλα μικρά πράγματα που τονώνουν τη σχέση. Αυτός δεν κανονίζει ποτέ τίποτα, δεν σας καλεί ποτέ να κάνετε κάτι μαζί και δεν έχει ποτέ χρήματα πάνω του. Διορθώστε το πριν τον μισήσετε για πάντα.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Σταματήστε να τον αφήνετε να σας χρησιμοποιεί για τις γνωριμίες σας. Είστε η κοπέλα του, όχι ο μάνατζερ του. Σίγουρα ξέρετε πολλούς σημαντικούς ανθρώπους, αλλά εάν το μόνο που θέλει από εσάς είναι να τον συστήνετε σε άτομα που μπορεί να τον βοηθήσουν με την καριέρα του, εσείς τι κερδίζετε από αυτή τη σχέση; Μην τον αφήσετε να σας χρησιμοποιήσει και να ξεχάσει το πόσο μοναδική είστε.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Πρέπει να του κόψετε τους κακούς τρόπους. Είστε μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να σας φέρεται με αγένεια και ασέβεια. Είστε ο τελευταίος άνθρωπος που θα έπρεπε να του φέρετε με τέτοιο τρόπο. Δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από το να σας έχει βασίλισσα. 

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Σταματήστε να συμμαζεύετε τα λάθη του. Δεν παίρνει ποτέ την ευθύνη για τις πράξεις του, και γιατί να το κάνει άλλωστε; Ξέρει ότι θα είστε πάντα εσείς δίπλα του για να διορθώσετε την κατάσταση. Έτσι δεν θα μάθει ποτέ να υπερασπίζετε τον εαυτό του. Δεν είστε η μητέρα του και δεν είναι δική σας υποχρέωση να τον βοηθάτε όποτε κάνει κάτι λάθος.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μην του επιτρέπετε να σας καλεί μόνο όταν θέλει σεξ. Φυσικά και θέλετε κι εσείς ερωτική επαφή, αλλά θέλετε επίσης ο σύντροφός σας να υπολογίζει τα συναισθήματά σας, και να ξέρει ότι για να σας δει, θα χρειαστεί να καταβάλει κάποια προσπάθεια. Εάν τον αφήσετε να σας τηλεφωνεί μόνο μέσα στη νύχτα, η σχέση σας θα μείνει για πάντα εκεί.
 

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μην τον αφήνετε να προχωράει υπερβολικά γρήγορα τη σχέση σας. Μέσα σε λίγα ραντεβού έχει ήδη αρχίσει να σας μιλάει για συγκατοίκηση και γάμο. Εάν δεν είστε της δέσμευσης ή αν απλά χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, πρέπει να χαλαρώσει και να σεβαστεί τις επιθυμίες σας. Μην τον αφήνετε να αγνοεί αυτά που εσείς ζητάτε από τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μην του επιτρέψετε να νομίζει ότι μπορεί να ζει χωρίς να δουλεύει, μόνο και μόνο ζώντας με δικά σας χρήματα. Δεν μπορεί να εξαρτάται από εσάς για τα πάντα. Άλλωστε, είναι ενοχλητικό να θέλει κάθε βράδυ να είναι έξω διασκεδάζοντας, ενώ εσείς πρέπει να γυρίσετε νωρίς γιατί έχετε πρωινό ξύπνημα για τη δουλειά.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μην τον αφήνετε να παίρνει όλη τη δόξα για ιδέες που είναι καθαρά δικές σας. Η μία φορά δεν πειράζει, αλλά όταν γίνεται συνεχόμενα δείχνει ότι θέλει να περνάει προς τα έξω τη δική σας νοημοσύνη για δική του. Αυτό είναι σοβαρό και μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα, ακόμα και νομικής φύσεως. Ενθαρρύνετε τον να δημιουργήσει και να εκφράσει τις δικές του ιδέες και σκέψεις.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μην τον αφήνετε να σας εκμεταλλεύεται. Είστε μεγαλόψυχη και πάντα δίνεται δεύτερες ευκαιρίες και αυτός το ξέρει. Είναι σαν να δοκιμάζει τα όριά σας. Πρέπει να σεβαστείτε τον εαυτό σας και να βάλετε ένα φρένο πριν να είναι πολύ αργά.
 

 Σχετικά άρθρα

Μοβ στο υπνοδωμάτιο για μεγάλες... επιδόσεις!

Μοβ στο υπνοδωμάτιο για μεγάλες... επιδόσεις!

Προβλήματα με τη σεξουαλική σας ζωή; Ίσως το μόνο που χρειάζεται ...

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και στον έρωτα!

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διάκριση ...

Ο νο1 λόγος που οδηγεί στον χωρισμό και πώς να τον αποφύγετε

Ο νο1 λόγος που οδηγεί στον χωρισμό και πώς να τον αποφύγετε

Ποια είναι η τοξική συνταγή που καταλήγει στην τελική ρήξη; Και ...

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Τι εμπόδια βάζει το ζώδιό σας στις σχέσεις σας;

Διαβάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο στις ...

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Στο ερώτημα πόσο είναι αρκετό, η επιστημονική έρευνα έρχεται να ...

Γιατί προτιμάμε τους άντρες που φλερτάρουν;

Γιατί προτιμάμε τους άντρες που φλερτάρουν;

Διαβάστε γιατί οι άντρες που φλερτάρουν μας κερδίζουν πιο εύκολα ...

Ό,τι πιο σέξι μπορείτε να του πείτε (με βάση το δικό του ζώδιο)!

Ό,τι πιο σέξι μπορείτε να του πείτε (με βάση το δικό του ζώδιο)!

Ψάχνετε για κάτι πιπεράτο στην ερωτική σας ζωή; Ανακαλύψτε τι ...Δημοφιλή Θέματα

Φρύδια... κήπος!

Μία νέα και σίγουρα εξωφρενική ιδέα! Αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη, ακολουθήστε τις οδηγίες!

Hair & Make Up περισσότερα...

Μία ολάνθιστη καμπάνια!

Νοσταλγική φωτογράφηση σε ένα καταπράσινο σκηνικό. Ρούχα γεμάτα λουλούδια και ρομαντικά κεντήματα. Απολαύστε την!

News etc. περισσότερα...

Τι είναι η τάση «υγρό» μακιγιάζ;

Δείτε πώς θα επιτύχετε ένα από τα πιο μοντέρνα στιλ μακιγιάζ για τη φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν! Διαλέξτε τη δική σας εκδοχή!

Hair & Make Up περισσότερα...

Διακοσμήστε το σπίτι σας σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων!

Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνας; Σε ποια ομάδα ανήκετε; Δείτε τα χρώματα και το στιλ που τελικά προτιμάτε!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas