WomanIdol - Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας! Open Lightbox

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Μεταμφιέσεις με βάση το… ζώδιό σας!

Η περίοδος της Αποκριάς είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές, γιατί είναι η στιγμή που όλοι μπορούν να ξεφαντώσουν και να γλεντήσουν, χωρίς αναστολές και περιορισμούς. Το τι θα ντυθούμε τις Απόκριες, πρέπει να ταιριάζει με τις διαθέσεις μας αλλά γιατί όχι και με… το ζώδιο  που καθορίζει άλλωστε… τον χαρακτήρα μας! Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να ντυθείτε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι ναρκισσιστής εκ φύσεως και του αρέσει να ξεχωρίζει! Διαλέγει μία στολή για την οποία θα μιλούν όλοι αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να χάνει και πολύ από τον πολύτιμο χρόνο του! Σας ταιριάζει μια στολή που έχει θέμα από την ιστορία, όπου είναι ο αρχηγός και οι άλλοι ακολουθούν όπως βασίλισσα Κλεοπάτρα, αλλά και μία στολή Αμαζόνας είναι ό,τι πρέπει! Επειδή κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της μάχης και του πολέμου θα σας ταίριαζε μία στολή αστυνομικίνας ή στρατιωτίνας, αλλά και μία με έμπνευση από τη μυθολογία, όπως Αθηνά ή Άρτεμις.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μία αισθησιακή στολή που να είναι μοναδική και με λεπτότητα και της οποίας το ύφασμα θα είναι πολυτελές και απαλό στην αφή είναι μία από τις βασικές επιλογές μίας εκπροσώπου του ζωδίου.  Και επειδή αγαπάτε τη φύση, θα μπορούσατε να επιλέξετε κάποια στολή που αφορά κάποιο θέμα από το ζωικό βασίλειο, όπως παγόνι, γάτα ή λεοπάρδαλη. Αν πάλι, σας «βγαίνει» η πιο συντηρητική φύση σας, ντυθείτε απλά ντόμινο!

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Στους Διδύμους αρέσουν οι στολές που προσωποποιούν ένα τρέχον γεγονός, ή ένα χαρακτήρα ή μια σκηνή από μια επιτυχημένη ταινία. Αγαπούν τη διασκέδαση και την ποικιλία και είναι ευτυχισμένοι με κάθε στολή, εφόσον απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα, τη διασκέδαση, την καλή παρέα και την επικοινωνία σε μια κοινωνική εκδήλωση. Οι στολές που τους ταιριάζουν είναι νεράιδα, μάγισσα, μπαλαρίνα, πουλί. Η στολή του Διαβόλου τους εξιτάρει ή μπορεί και οι ίδιοι να δοκιμάσουν μια στολή την οποία θα δημιουργήσουν από μόνοι τους.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι συναισθηματικές Καρκίνοι επιλέγουν συνήθως στολές που αγγίζουν την καρδιά και τη ρομαντική τους φύση! Ευκαιρία να ντυθούν νεράιδες, πρωταγωνίστριες παραμυθιών ή γλυκές μάγισσες ή ακόμη και Αφροδίτη! Η ευαισθησία αλλά και η αγάπη για τη φύση μπορεί να σας οδηγήσει να διαλέξετε μία από τις εποχές του έτους ή και έναν απλό πράσινο χιτώνα γεμάτο με λουλούδια και φύλλα!

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Μία Λιονταρίνα θέλει να προκαλεί τον θαυμασμό, οπότε οι Αποκριές της δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να λάμψει! Σαν βασίλισσα θα αισθανθεί κυρίαρχος της γιορτής μαζί με το στέμμα και το σκήπτρο! Άλλες αγαπημένες στολές είναι Κάρμεν, μία διάσημη σταρ ή ευγενής της γαλλικής Αυλής.  Γενικότερα, επειδή ο Λέων έχει μια διασκεδαστική και χαρούμενη προσωπικότητα και του αρέσει να δραματοποιεί τα πάντα, οι Αποκριές είναι μία από τις πιο αγαπημένες του γιορτές. Σας δίνετε η ευκαιρία να ενσαρκώσετε διαφορετικούς χαρακτήρες, αρκεί η στολή να είναι εντυπωσιακή και καλά σχεδιασμένη έτσι ώστε να σας παρατηρούν όλοι!

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Η Παρθένος είναι ζώδιο της προσφοράς, η στολή του γιατρού και της νοσοκόμας της ταιριάζει απόλυτα! Και επειδή τα θέλει όλα τέλεια, θα επιθυμούσε όλοι οι φίλοι της να ήταν ντυμένοι ομοιόμορφα και να ενσάρκωναν τους χαρακτήρες ενός έργου ή γεγονότος. Θα της ταίριαζαν επίσης στολές εποχής, ή εμπνευσμένες από την παράδοση, αλλά κάτι απλό όπως π.χ. Τραπουλόχαρτο. Εξίσου ιδανικά θα μπορούσε να φορέσει ένα σκούρο μπλε ή μαύρο φόρεμα και να απολαύσει τη διασκέδαση χωρίς να την απασχολεί ιδιαίτερα κάτι το επιτηδευμένο.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η στολή μίας Ζυγού εμπνέεται από οτιδήποτε αισθησιακό και καλλιτεχνικό. Θα μπορούσε να ντυθεί χανούμισσα, ροκ σταρ, μοντέλο ή μία προσωπικότητα… πολυτέλειας, ντυμένη από πάνω έως κάτω με δέρμα κρατώντας τσιγάρο ή πούρο. Το μόνο σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ ένα άσπρο σεντόνι με τρύπες στα μάτια και να κάνουν το φάντασμα!  Σίγουρα, μία Ζυγός εμπνέεται από πιο σέξι πρόσωπα ή πάλι της αρέσει να ντύνεται θεματικά με αυτόν που τη συνοδεύει…

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Στους Σκορπιούς αρέσει η ιδέα να κρύβονται πίσω από μια μάσκα και να είναι μυστηριώδεις, εκπέμποντας σεξουαλικά υπονοούμενα. Τους αρέσουν οι ακραίοι χαρακτήρες και δεν φοβούνται να τονίσουν τη σεξουαλικότητά τους. Αγαπημένες μεταμφιέσεις είναι ντέτεκτιβ, βαμπίρ ή πόρνη. Μία Σκορπιός θέλει κάτι που να είναι απλό αλλά και να τραβά την προσοχή, όπως ένα σμόκιν με ένα τσιγάρο και ποτό στο χέρι ή ένα φόρεμα παλιάς εποχής. Διαθέτοντας και μία μεταφυσική και σκοτεινή πλευρά θα μπορούσε να ντυθεί μοναχή, αλλά και γκέισα ή αρχαία θεά.
 

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου εμπνέονται συχνά από κάποιο ιστορικό ή διάσημο πρόσωπο ή μια επίκαιρη κατάσταση. Μία Τοξότης δεν αντέχει τους περιορισμούς και είναι κάπως υπερβολική. Αγαπημένες στολές είναι διάβολος ή άγγελος, αλλά και πειρατίνα. Εκείνο που θέλει είναι να καταπλήξει τους φίλους της με τη στολή και να τους κάνει να γελάσουν. Μπορεί να ντυθεί Ρομπέν των Δασών κρατώντας τόξα και βέλη, όπως και το ζώδιο της.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Σε μία Αιγόκερω αρέσουν οι στολές που τονίζουν την προσωπικότητά της  και αναδεικνύουν την αρχηγία και την εξουσία της. Θα μπορούσε να υποδυθεί μια διάσημη προσωπικότητα που άφησε εποχή ή κάποια στολή που να δείχνει επιβολή εξουσίας, όπως αρχηγός κράτους. Ο Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο οπότε οι ιδέες του σε σχέση με τη στολή που επιλέγει θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν από τον την αστυνομικίνα αλλά και μία βασίλισσα ή μία κοσμική της δεκαετίας του ’20 που δείχνει την επιβολή και τον πλούτο της!

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μία Υδροχόος θα παρακάμψει τις παραδοσιακές στολές για κάτι εντελώς πρωτότυπο. Θα μπορούσε να φορέσει μια επιστημονική στολή ή να ντυθεί χορεύτρια, ρομπότ, επαναστάτρια ή να υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα από το Star Wars. Και επειδή από τη φύση της είναι απλή, ένα τρύπιο πουκάμισο κι ένα καπέλο ή ένα μαύρο φόρεμα και μια περούκα είναι αρκετά για να μεταμφιεστεί. Ταυτόχρονα θέλει να είναι «διαφορετική», επιδιώκοντας η δική της στολή να είναι η μοναδική ή να ενσαρκώσει οτιδήποτε εκκεντρικό.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Αποκριές είναι για τους Ιχθύς η γιορτή που θα εκπληρώσουν τις πιο μύχιες φαντασιώσεις τους. Σε μία εκπρόσωπο του ζωδίου στροβιλίζεται στο μυαλό και την καρδιά της, ό,τι πιο ρομαντικό! Θέλει να ενσαρκώσει χαρακτήρες του ωκεανού και της θάλασσας όπως γοργόνα, νεράιδα των νερών, αλλά και τσιγγάνα ή ακόμη και μπαλαρίνα. Μπορεί να επιλέξουν κάτι μυστηριώδες, όπως μάγισσα ή ακόμα και να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο τους καθώς οτιδήποτε κρυφό τιςς εξιτάρει. Στολές που εμπνέουν τη φαντασία, όπως οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι εξίσου μέσα στις επιλογές σας.
 

 Σχετικά άρθρα

Έχω τις μαύρες μου…

Έχω τις μαύρες μου…

Όλοι και όλες έχουμε τις "κακές μας μέρες" και δεν ξέρουμε τι να ...

Γιατί φοβάμαι τις συγκρούσεις;

Γιατί φοβάμαι τις συγκρούσεις;

Όσα μας αγχώνουν στις καθημερινές αντιπαραθέσεις και πώς ...

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει…

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει…

Το ζώδιό σας αποκαλύπτει πόσος ύπνος σας χρειάζεται πραγματικά ...

Τι λέει το ζώδιο σας για το βλέμμα σας; Τα μάτια αποκαλύπτουν!

Τι λέει το ζώδιο σας για το βλέμμα σας; Τα μάτια αποκαλύπτουν!

Διαβάστε λοιπόν εδώ ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ...

Τι αποκαλύπτει η στάση μας στον καναπέ;

Τι αποκαλύπτει η στάση μας στον καναπέ;

Πες μου πώς κάθεσαι για να σου πω πώς είσαι στη δουλειά, ποιες ...

Το μαύρο χρώμα και ο φόβος του σκότους

Το μαύρο χρώμα και ο φόβος του σκότους

Γιατί φοβόμαστε το σκοτάδι; Φοβόμαστε αυτό που δεν μπορούμε να ...

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες που βάζουμε στο facebook για εμάς;

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες που βάζουμε στο facebook για εμάς;

Μαθαίνουμε να διαβάζουμε πίσω από τις εικόνες των social media με τη ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4223
      [title] => Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Όταν η λάμψη του μαύρου τριαντάφυλλου συναντά την εξωτική μαύρη ορχιδέα, η επαναστατική τεχνολογία της ομορφιάς is coming to town!
      [caption3] => Otan_to_mauroIison_odigei_sti_lampsi
      [caption2] => Omorfes_istories
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14749
      [cattitle] => Όμορφες ιστορίες
      [catid] => 028002
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4224
      [title] => Θέλετε να μοσχομυρίζει το σπίτι σας;
      [clicks] => 
      [short_descr] => Επτά τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το σπίτι σας να αποπνέει φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα…
      [caption3] => Thelete_na_moschomurizei_to_spiti_sas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14754
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4225
      [title] => Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Διαβάστε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που όλες έχουμε πει και πώς να τα αντιμετωπίσετε.
      [caption3] => Lete_psemata_ston_suntrofo_sas_Min_fobaste_den_eiste_i_moni
      [caption2] => Sex__Scheseis
      [caption] => PsYChOLOGIA
      [imgid] => 14760
      [cattitle] => Σεξ & Σχέσεις
      [catid] => 030001
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4227
      [title] => Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου: Το νέο φετίχ της ομορφιάς;
      [clicks] => 
      [short_descr] => Face sheet masks: Ελιξίριο για μια άψογη επιδερμίδα ή μύθος με μέτρια αποτελέσματα; Πώς και γιατί τις επιλέγουμε;
      [caption3] => Oi_ufasmatines_maskes_prosopou_To_neo_fetich_tis_omorfias
      [caption2] => Peripoiisi
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14764
      [cattitle] => Περιποίηση
      [catid] => 028003
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!

Όταν η λάμψη του μαύρου τριαντάφυλλου συναντά την εξωτική μαύρη ορχιδέα, η επαναστατική τεχνολογία της ομορφιάς is coming to town!

Όμορφες ιστορίες περισσότερα...

Θέλετε να μοσχομυρίζει το σπίτι σας;

Επτά τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το σπίτι σας να αποπνέει φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα…

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!

Διαβάστε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που όλες έχουμε πει και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...

Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου: Το νέο φετίχ της ομορφιάς;

Face sheet masks: Ελιξίριο για μια άψογη επιδερμίδα ή μύθος με μέτρια αποτελέσματα; Πώς και γιατί τις επιλέγουμε;

Περιποίηση περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas