WomanIdol - Ποιος τύπος γυναίκας τον γοητεύει σύμφωνα με το ζώδιό του Open Lightbox

Ποιος τύπος γυναίκας τον γοητεύει σύμφωνα με το ζώδιό του

Η Κάιλι Μινόνγκ φωτογραφημένη από τη διάσημη φωτογράφο Εllen von Unwerth
Η Κάιλι Μινόνγκ φωτογραφημένη από τη διάσημη φωτογράφο Εllen von Unwerth

Ποια είναι εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα αξιολογήσει ένας Αιγόκερως αλλά θα αφήσουν αδιάφορο έναν Ιχθύ; Η αστρολογία εισχωρεί στις ανθρώπινες σχέσεις και βάζει τη δική της σφραγίδα στο διαβατήριο της έλξης.

Τις περισσότερες φορές βάζουμε όλες τα δυνατά μας υιοθετώντας ένα γοητευτικό μοντέλο που νομίζουμε ότι ανοίγει όλες τις πόρτες… Η αστρολογία, ωστόσο, θεωρεί ότι κάθε άντρας ανάλογα με το ζώδιό του ελκύεται από ένα διαφορετικό γυναικείο τύπο και επιλέγει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για μακροχρόνιες σχέσεις. Στην περίπτωση αυτή δεν πρέπει να συγχέουμε την εμμονή με την έλξη. Στην πρώτη περίπτωση, πράγματι, τίποτα δεν αξιολογείται σε βάθος. Όλα ακολουθούν σαν μια σβούρα το πάθος μιας επιφανειακής τρέλας και κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον χαρακτήρα του άλλου. Στην παρτίδα της έλξης, όμως, οι δύο παίκτες κατεβαίνουν να παίξουν πιο συνειδητοποιημένα. Ο βαθμός της έντασης αλλάζει, και από κρυφή σπίθα μετατρέπεται σε βαθιά σχέση. Τι είναι όμως αυτό που μετράει εκείνες τις στιγμές; Η αστρολογία αποκαλύπτει μερικά στοιχεία που μπορούμε να τονίσουμε αυξάνοντας τις πιθανότητες της γοητείας. Και επιβεβαιώνεται ότι τα ισχυρά ατού της εξυπνάδας, του δυναμισμού και της καλής εμφάνισης είναι πολύ ψηλά στο χρηματιστήριο των προσωπικών αξιών.

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Είναι αυτό που φανταζόμαστε: θέλει μόνο δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες δίπλα του που εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους και κατακτούν κάθε στόχο. Η εποχή που άβουλα θηλυκά ονειρεύονταν έναν Κριό ανήκει στο παρελθόν. Η προσωπική επιτυχία και οι ικανότητες είναι τα ισχυρά αφροδισιακά για εκείνον.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο άνδρας του ζωδίου έλκεται κυρίως από μία γυναίκα που τον στηρίζει με κάθε τρόπο, που είναι όμως ταυτόχρονα ευχάριστη, διασκεδαστική και θηλυκή. Μία γυναίκα που έχει την ικανότητα να ξεσηκώσει κάποιον χωρίς να χάσει την τσαχπινιά της, κερδίζει τις εντυπώσεις του.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Θα ερωτευτεί βαθιά μόνο μια εξαιρετικά έξυπνη γυναίκα, με δημιουργικότητα και υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Μόνο που εκείνη θα χρειαστεί να του τραβήξει την προσοχή από την πρώτη στιγμή και να συνεχίζει να τον εκπλήσσει και να τον γοητεύει – αν θέλει να είναι ακαταμάχητη.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Παραμένει ένα σπάνιο είδος άντρα που …φτιάχνεται από την αύρα της γυναικείας αθωότητας αλλά και την υποσχετική της ολοκληρωτικής αφοσίωσης. Αν μάλιστα, η γυναίκα εκπέμπει την ανάγκη για προστασία και βοήθεια, τότε ο Καρκίνος είναι από τους λίγους, σε μια τόσο ρεαλιστική εποχή, που θα τρέξει να στηρίξει ένα… πληγωμένο ελαφάκι.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Εξωστρέφεια, επίδειξη, αυτοπεποίθηση – αυτές είναι οι δεξιότητες που αναζητά στα βιογραφικά των γυναικών που του αρέσουν. Εκείνες, με τη σειρά τους, πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι, πώς να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και η εικόνα τους να είναι πάντα άψογη, από κορυφής… μέχρις ονύχων! Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να κάνει το λιοντάρι να υποκλιθεί...

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό είδος άντρα έχει ένα καλό: ερωτεύεται πολύ συχνά το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μόνο που εκείνη εκτός από νόστιμη, φυσικά, θα πρέπει να είναι πολύ έξυπνη και να μην υπερτονίζει τα φυσικά της προσόντα. Η εξίσωση δυσκολεύει: θα πρέπει να είναι ευαίσθητη αλλά να διαθέτει και τετράγωνη λογική και κυρίως την αντοχή να δεχτεί την ιδιοσυγκρασία ενός Παρθενου. Προσοχή – αν επενδύετε χρόνο σε ένα τέτοιο αγόρι, μην είστε ιδιαίτερα συναισθηματική. Απεχθάνεται τις υπερβολικές εκδηλώσεις στοργής...

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το θετικό είναι ότι πιστεύουν στις τέλειες σχέσεις και γι’ αυτό δεν σταματούν να αναζητούν εκεί έξω το άλλο τους μισό. Και στον πεζό κόσμο των αγοριών που έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό τα ρομαντικά κριτήρια, οι Ζυγοί βρίσκονται εδώ δίπλα μας για να μας ανακαλύψουν και μετά να κάνουν τα πάντα, ώστε η σχέση αυτή να πάει καλά. Ωστόσο, θέλουν να δεθούν όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πνευματικά με τη γυναίκα της ζωής τους. Και εκείνη να είναι όμορφη, αστεία, υποστηρικτική, αφοσιωμένη, έξυπνη και σίγουρη για τον εαυτό της πριν ...ανέβει στη ζυγαριά τους.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Όλα στον υπερθετικό βαθμό! Επειδή οι ίδιοι οι Σκορπιοί θέλουν να είναι οι καλύτεροι και να έχουν και τα καλύτερα, είναι λογικό και οι γυναίκες που ερωτεύονται να κολυμπούν στα ίδια ...βαθιά νερά της αριστείας. Πολύ έξυπνη, πολύ σέξι, πολύ έντονη, πολύ αθλητική, πολύ ανεξάρτητη με φουλ της περιπέτειας και του πάθους. Ακούει καμιά εκεί έξω;

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τουλάχιστον αυτός ο άνδρας απλώς θέλει να κινητοποιείται από μία γυναίκα που διαθέτει αυτό το χάρισμα: να μεταδίδει την ενέργειά της και να κάνει τον άλλο συνεχώς να αναρωτιέται. Οι γυναίκες που είναι δυνατές σε αυτό το παιχνίδι της συνεχούς πρόκλησης κερδίζουν...

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όλοι συμφωνούν ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πειστεί ένας Αιγόκερως να ενδιαφερθεί ουσιαστικά για μια γυναίκα. Αν, όμως, γίνει το θαύμα, θα αφορά μια γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της χωρίς να το κάνει θέμα, πολύ σέξι χωρίς να πέφτει σε χαμηλή ποιοτικά κατηγορία, τρυφερή χωρίς υπερβολικές διαχύσεις και βεβαίως κάποια που θα έχει ήδη διαμορφωμένη τη ζωή της, την επαγγελματική της καριέρα, τις συνήθειες και τα όνειρά της χωρίς να της περνάει καν από το μυαλό να... κλέψει τα δικά του.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η γυναίκα που δεν γράφει πουθενά πάνω της ότι έχει ανάγκη κάποιον είναι η πιο γοητευτική στα μάτια ενός Υδροχόου. Εκείνη που θα κάνει την προσωπική της παρέλαση και δεν θα δώσει σημασία στο τι σκέφτονται οι υπόλοιποι για εκείνη. Ισχυρή προσωπικότητα και προσηλωμένη στους στόχους της είναι ιδανική σε αυτή την περίπτωση.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και οι άνδρες του ζωδίου που κολυμπούν στα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης ενδιαφέρονται μόνο για το πιο ευγενές είδος της γενναιόδωρης, στοργικής και ανοιχτόμυαλης γυναίκας που ασχολείται με την Τέχνη αλλά ταυτόχρονα είναι γήινη, πιο κοντά στον τύπο της Μητέρας-Γης και παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αγάπη της για τον άνθρωπο και τα ζώα χωρίς διαχωριστικές γραμμές.

 Σχετικά άρθρα

Πέντε σημάδια ότι είστε... σε «περίπου σχέση»!

Πέντε σημάδια ότι είστε... σε «περίπου σχέση»!

Μήπως η σχέση σας δεν είναι αυτό που νομίζετε;

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Φορέστε τα πιο ζεστά σας ρούχα και ετοιμαστείτε για ραντεβού που ...

Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!

Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!

Διαβάστε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που όλες έχουμε πει και πώς ...

Το «λυσάρι» της γλώσσας του ανδρικού σώματος

Το «λυσάρι» της γλώσσας του ανδρικού σώματος

Αποκρυπτογραφούμε τις επιθυμίες του μελετώντας τα κρυφά ...

Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό του;

Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό του;

Ποια είναι τα σημεία που τον κάνουν να μετανιώνει την ώρα και τη ...

Ποια «δόση» σεξ μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους;

Ποια «δόση» σεξ μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους;

Δύο επιστημονικές μελέτες ισχυρίζονται ότι το μέτρον άριστον ...

Αυτή η μόνη λέξη... που διαλύει τις σχέσεις!

Αυτή η μόνη λέξη... που διαλύει τις σχέσεις!

Η θεωρία της καταστροφικής λέξης και τρόποι για να ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4223
      [title] => Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Όταν η λάμψη του μαύρου τριαντάφυλλου συναντά την εξωτική μαύρη ορχιδέα, η επαναστατική τεχνολογία της ομορφιάς is coming to town!
      [caption3] => Otan_to_mauroIison_odigei_sti_lampsi
      [caption2] => Omorfes_istories
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14749
      [cattitle] => Όμορφες ιστορίες
      [catid] => 028002
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4224
      [title] => Θέλετε να μοσχομυρίζει το σπίτι σας;
      [clicks] => 
      [short_descr] => Επτά τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το σπίτι σας να αποπνέει φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα…
      [caption3] => Thelete_na_moschomurizei_to_spiti_sas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14754
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4225
      [title] => Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Διαβάστε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που όλες έχουμε πει και πώς να τα αντιμετωπίσετε.
      [caption3] => Lete_psemata_ston_suntrofo_sas_Min_fobaste_den_eiste_i_moni
      [caption2] => Sex__Scheseis
      [caption] => PsYChOLOGIA
      [imgid] => 14760
      [cattitle] => Σεξ & Σχέσεις
      [catid] => 030001
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4227
      [title] => Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου: Το νέο φετίχ της ομορφιάς;
      [clicks] => 
      [short_descr] => Face sheet masks: Ελιξίριο για μια άψογη επιδερμίδα ή μύθος με μέτρια αποτελέσματα; Πώς και γιατί τις επιλέγουμε;
      [caption3] => Oi_ufasmatines_maskes_prosopou_To_neo_fetich_tis_omorfias
      [caption2] => Peripoiisi
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14764
      [cattitle] => Περιποίηση
      [catid] => 028003
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Όταν το «μαύρο»… οδηγεί στη λάμψη!

Όταν η λάμψη του μαύρου τριαντάφυλλου συναντά την εξωτική μαύρη ορχιδέα, η επαναστατική τεχνολογία της ομορφιάς is coming to town!

Όμορφες ιστορίες περισσότερα...

Θέλετε να μοσχομυρίζει το σπίτι σας;

Επτά τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το σπίτι σας να αποπνέει φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα…

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Λέτε ψέματα στον σύντροφό σας; Μην φοβάστε, δεν είστε η μόνη!

Διαβάστε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που όλες έχουμε πει και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...

Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου: Το νέο φετίχ της ομορφιάς;

Face sheet masks: Ελιξίριο για μια άψογη επιδερμίδα ή μύθος με μέτρια αποτελέσματα; Πώς και γιατί τις επιλέγουμε;

Περιποίηση περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas